Zevkler ve renkler tartışılmaz kardeşim ne diyebilirim Ama one piece gerçekten 2 yıllık zaman atlamasından sonra çöpSaygı duyarım ama HxHında One Piece e göre ekkleri var baya, şahsen animeyi izlememiş olsaydım mangası ilgimi çekmezdi.
Zevkler ve renkler tartışılmaz kardeşim ne diyebilirim Ama one piece gerçekten 2 yıllık zaman atlamasından sonra çöpSaygı duyarım ama HxHında One Piece e göre ekkleri var baya, şahsen animeyi izlememiş olsaydım mangası ilgimi çekmezdi.
Onu öldüren bomba da bayağı büyüktü. Atom bombası olabilir.Big Mom'ın da ölümünde bomba büyük rol oynadı hemde öyle atom bombası falan bile değildi. Kıyaslanacak seri One Piece olmamalı.
Öyle baya bozdular ama napacan, şahsen bu saatten sonra bende bitsin diye bakıyom işte. Şu Bonneynin bulduğu kılıcı bari Sanji alsaydıda iyi power up olurdu yada Franky onada iyi giderdi o.Zevkler ve renkler tartışılmaz kardeşim ne diyebilirim Ama one piece gerçekten 2 yıllık zaman atlamasından sonra çöp
Gonun nen gittiya vallahi ben soğudum, kimse kusura bakmasın ama Kurapiyla Leorio asla GonKill ikilisinin yerini tutamaz.Mangakasının hastalık tembellik isteksizlik vs vs sebepleri ile dünyanın gelmiş geçmiş en iyi mangası en iyi animesi olacakken olamamış ama son dönemde hadi inşallahlarla ümitlendirmiş mükemmel kaleme sahip istediğinde en iyi çizimleri yapan mangakanın keşke başlamasaydı keşke bilmeseydik te merak ettirmeseydi dedirttiği mükemmel manga/anime.
Bence seriyi güzel yapan konulardan biride sabit ana karakterinin olmaması.Gonun nen gittiya vallahi ben soğudum, kimse kusura bakmasın ama Kurapiyla Leorio asla GonKill ikilisinin yerini tutamaz.
Mide bulandırıcı.Katılıyorum. Kurapika bölümleri sıkıcı. Güçleri saçma, hiç antrenman yapmadan saçma güçlü. Kadın mı erkek mi o bile değil daha çok dönmeye benziyor zaten.
Öncelikle Kurapika özel bir klandan geliyor. Uvogin gibi bir canavar Kurta Klanı için güçlülerdi diyor. Yani Kurapika sadece Kurta olduğu için bile güçlü sınıfında. Yıllarca intikam alma niyetiyle kendini eğitmiş. Üstüne avcı sınavı tecrübesi sonrası avcı olunca nen hocasından özel eğitim alıyor.Katılıyorum. Kurapika bölümleri sıkıcı. Güçleri saçma, hiç antrenman yapmadan saçma güçlü. Kadın mı erkek mi o bile değil daha çok dönmeye benziyor zaten.