Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Manga'yı okudum da. Bizim Freecs soyu baya bir ... soymuş?

Bu arada Ging'in neden 2 numara olmak istediğini anlamadım bir numara olmak varken?

Gon kara kıtaya gidiyor muydu?
En son bölüme kadar gitmiyordu. Nen yeteneği yok zaten.
Manga'yı okudum da. Bizim Freecs soyu baya bir ... soymuş?

Bu arada Ging'in neden 2 numara olmak istediğini anlamadım bir numara olmak varken?
.. derken?
1 numara Beyond çünkü. Beyond'u çok umursamıyor. Dikkat ettiği kişi Pariston. Asıl sıkıntı onda diyor. Ne yapacağını bilmiyor çünkü.
Beyond'un amacı belli.

En son bölüme kadar gitmiyordu. Nen yeteneği yok zaten.

.. derken?
1 numara Beyond çünkü. Beyond'u çok umursamıyor. Dikkat ettiği kişi Pariston. Asıl sıkıntı onda diyor. Ne yapacağını bilmiyor çünkü.
Beyond'un amacı belli.
Aynen okumaya devam edince ortaya çıktı. Yalnız bu Ging çok güçlü akıllı bilgili. Adamın hiçbir yönden eksiği yok.

Hisoka bu burç üyelerini İllumi'den güçsüz görüyordu galiba.O puan verdikleri Ging ve Pariston'un ne kadar gerisinde belli mi ?
O ikisini göremedi ama Pariston farklı bir seviyede çıkacaktır. Herkesle dalga geçti bildiğin zaten bir Netero başkan onla başa çıkıyormuş. Karıncalar ile savaşırken de Netero'ya istediği yardımı yapamadı hep köstek oldu. Mütehassısdı galiba.

Aynen okumaya devam edince ortaya çıktı. Yalnız bu Ging çok güçlü akıllı bilgili. Adamın hiçbir yönden eksiği yok.
Aynen. Sağlam ama öleceğini düşünüyorum. Elbet güzel şeyler yapar ama Pariston alt eder gibi onu bir şekilde.
Hikayenin akışı bu yönde olacak gibi hissediyorum.

Hisoka bu burç üyelerini İllumi'den güçsüz görüyordu galiba.O puan verdikleri Ging ve Pariston'un ne kadar gerisinde belli mi ?
İllumi'ye 95 verdi. Kaplan'a 85. Tavşan'a 77. Kuzu-Koç'a da 90.
Hisoka'nın puanı önemlidir ama tabi HxH'da yetenekler önemli. Kaplan'a 85 vermesi İllumi'yi yenemeyeceği anlamına gelmiyor.

Ging ve Pariston büyük ihtimal serideki yerlerinden ötürü daha güçlüdürler İllumi'den. Mangaka ikisine de kaybettirmez herhalde İllumi'ye karşı.

Aynen. Sağlam ama öleceğini düşünüyorum. Elbet güzel şeyler yapar ama Pariston alt eder gibi onu bir şekilde.
Hikayenin akışı bu yönde olacak gibi hissediyorum.

İllumi'ye 95 verdi. Kaplan'a 85. Tavşan'a 77. Kuzu-Koç'a da 90.
Hisoka'nın puanı önemlidir ama tabi HxH'da yetenekler önemli. Kaplan'a 85 vermesi İllumi'yi yenemeyeceği anlamına gelmiyor.

Ging ve Pariston büyük ihtimal serideki yerlerinden ötürü daha güçlüdürler İllumi'den. Mangaka ikisine de kaybettirmez herhalde İllumi'ye karşı.
Ben hiç sanmıyorum. Pariston'un olayı bir şekilde Gon'a bağlanabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık