Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Tekrardan göz atarken denk geldim. Gintama'da şu iki sahne tam da takipçilerin hislerine tercüman. :)

Bölüm 112

Bölüm 100
gintamahunger.jpg

Kara kıtadan beklentim büyük. Karınca arc gibi uzun olacaktır. Önemli olan süreklilik tabii. Pachinko oynamaya dalmasın yeter :D

Ayrıca yeni kişiler olacaktır bol bol. Çok güzel olacak. Sabırsızlanıyorum doğrusu.

Yami

Az onceki tartismadan dolayi aklimi karistiran bir soru olustu. Gonun hayatini ortaya koyarak elde ettigi gucun asil olayi neydi ? Daha dogrusu cok uber seviyede olmadigi halde elde ettigi guc bir pitou tokatlama seviyesi. Ve soyledigine gore krala denk. Simdi gonun seviyesine yakin herkes elde edebilecegi guc siniri bu mu? Neye gore guc kazaniyorlar. Gondan daha ustun kisiler , mesela hisoka diyelim elde edecegi guc daha fazla mi olurdu ? Yoksa gon yemin gerceklestirirken sadece pitouyu yenebilecek guc istiyorum karsiliginda hayatim seklinde mi ? Bu islem cok kafa karistirici degil mi? Eger ilk durumda ki gibiyse bir yemin komandasu olusturulur. Tehlike aninda olaganustu guclere kavusur ve tehlukeyi onlerler.Eger x kisisini yenmek istiyorum karsiliginda hayatim seklinde ise herkes potansiyel birbirini oldurme silahi. Bu mesele konusunda ne dusunuyorsunuz sizce isleme mekanizmasi tam olarak nedir?

Az onceki tartismadan dolayi aklimi karistiran bir soru olustu. Gonun hayatini ortaya koyarak elde ettigi gucun asil olayi neydi ? Daha dogrusu cok uber seviyede olmadigi halde elde ettigi guc bir pitou tokatlama seviyesi. Ve soyledigine gore krala denk. Simdi gonun seviyesine yakin herkes elde edebilecegi guc siniri bu mu? Neye gore guc kazaniyorlar. Gondan daha ustun kisiler , mesela hisoka diyelim elde edecegi guc daha fazla mi olurdu ? Yoksa gon yemin gerceklestirirken sadece pitouyu yenebilecek guc istiyorum karsiliginda hayatim seklinde mi ? Bu islem cok kafa karistirici degil mi? Eger ilk durumda ki gibiyse bir yemin komandasu olusturulur. Tehlike aninda olaganustu guclere kavusur ve tehlukeyi onlerler.Eger x kisisini yenmek istiyorum karsiliginda hayatim seklinde ise herkes potansiyel birbirini oldurme silahi. Bu mesele konusunda ne dusunuyorsunuz sizce isleme mekanizmasi tam olarak nedir?
Potansiyel olur, Gon ve Killua'nın milyonda 1 iken diğerlerinin bu kadar yüksek değil. Yemin ne kadar güçlü olursa o kadar kısıtlayıcı oluyor birde.

hmm bence güzel düşünmüşsün
öncelikle nen kullanan kişi sayısı az ve daha da az men yemin ilişkisini bilen kullanabilen kişi var. Zaten ordu yapmak mümkün değil bana göre. Hadi bunu yapabilen ve asker olabilecek potansiyelde kişiler buldun bunların bu güce erişebilmesi için resmen hayatlarından ve nen güçlerinden vazgeçmesi gerekiyor. En iyi ihtimalle diyelim 10 kişi bulsan bu gücün bir de zaman sınırı var. Öyle bir kere açıp hep kullanabildiğin bir şey değil. Kısaca bu güç pratikte etkili değil ama mesela bir filminde vardı biri kendi canı karşılığında neteroyu mühürlüyordu. Yani filmin bir an filler olmadığını varsaysak bir insan kurban edebilerek bile neteroyu değil öldürmek ancak mühürleyebiliyorsun zaten.
Herkes için aynı güç seviyesi geçerli mi? Sanmıyorum. Gon bir çoğaltandı. Bu sayede bu kadar yüksek seviyede fiziksel kuvvete erişti. Yani nen tipine göre farklılık gösterir birinci olarak. Ayrıca Gon men yemin olarak "20 küsür yılın getirdiği ağır antremanlar"ı seçti benim anladığım. Yani hisoka zaten belli bir yaşta olduğu için yıllar içindeki antreman farkı gon kadar olmaz. Hem çoğaltanda değil. Ayrıca sadece tek bir şeyde gelişiyorsun men yeminde. Hani yılların getirdiği gücü aldı ama tecrübesi ve aklı sabit kaldı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık