@Sir.Zero zannetmiyorum. Sadece animenin devamını çevirdiler.Serinin tamamının çevrildiğini bilmiyordum.
@Sir.Zero zannetmiyorum. Sadece animenin devamını çevirdiler.Serinin tamamının çevrildiğini bilmiyordum.
AynenTürkçe mi ?
Bende emin değilim de baya popüler seri çevrilmiştir diye düşündümSerinin tamamının çevrildiğini bilmiyordum.
Hocam bende tam emin değilim ama çevrilmemiştir.Aynen
Bende emin değilim de baya popüler seri çevrilmiştir diye düşündüm
Ben görmedim, ayrıca HxH türkçe olarak basılmıyor telif durumu yok, FMA, Naruto, Bleach gibi. Olsaydı o sitelere yüklerlerdi herhalde.Aynen
Bende emin değilim de baya popüler seri çevrilmiştir diye düşündüm
Neyse animesini izleyeceğiz mecburenHocam bende tam emin değilim ama çevrilmemiştir.
Baştan yapmak da çok zahmetli. Roman okuyorsun sanki. 1 bölümü çevirmek bile uzun sürer.Ben görmedim, ayrıca HxH türkçe olarak basılmıyor telif durumu yok, FMA, Naruto, Bleach gibi. Olsaydı o sitelere yüklerlerdi herhalde.
En iyisini yaparsın. 2011 versiyonunu izle.Neyse animesini izleyeceğiz mecburen
Kite'ın doğduğu karınca Meruem anasının karnını yardıktan sonra geride kalan karıncaların anasının rahminde bulduğu minicik yavru değil miydi? Hatta şey bulmuştu yanlış hatırlamıyorsam, şu kızkardeşiyle beraber ana karıncanın yediği oğlan çocuğu. Yeşil renkli bir karıncaydı. Konuşabilen nen sahibi ilk karıncaydı. O yavruya da kız kardeşinin ismini vermişti ama sonra kız benim adım Kite demişti.
Sadece ismini hatırlıyor.Anıları vs. her şeyi yerinde.
Sana daha öncede söyledim unutmulsun sanırım. Kuroro serideki rolü, Hisoka için sadece bir basamakTogaşi sırf şu şaklabanı bir kez daha Kuroro'ya meze etmek için dönüyor.