Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

O ana kadar Theta hala hayattaysa bence Kurapika'ya bunun gücünü falan söyleyebilir. Bizim oğlan da bir iki gözlemde açığını görür, sonra seyreyle sanat eserini.
Potansiyeline ulaştığında o gücüyle yapacaklarını çok merak ediyorum.

İkisinin arasında çok sağlam bir dövüş bekliyorum.

Bence bu vs'a Chrollo da yakışır.
Güzel olur ama hikaye gereği nasıl dahil eder bilemem. Bu Kurta klanı gözlerini bu elemana örümcekler sattıysa bir tanışıklık vardır. Prens dellenecektir ama kanlı canlı Kurta klanından birini görünce.

Ayrıca bir karaktere örümceklerin dövmesi yapılıyordu. Gizemi belli olmuş muydu?

Kimera karıncası olarak değil. Kendi gücü ile başka bir bedende yeniden doğdu. Normalden çok daha hızlı büyüyerek kısa süre içerisinden genç birine dönüşmüştü.
Kite'ın doğduğu karınca Meruem anasının karnını yardıktan sonra geride kalan karıncaların anasının rahminde bulduğu minicik yavru değil miydi? Hatta şey bulmuştu yanlış hatırlamıyorsam, şu kızkardeşiyle beraber ana karıncanın yediği oğlan çocuğu. Yeşil renkli bir karıncaydı. Konuşabilen nen sahibi ilk karıncaydı. O yavruya da kız kardeşinin ismini vermişti ama sonra kız benim adım Kite demişti.

Güzel olur ama hikaye gereği nasıl dahil eder bilemem. Bu Kurta klanı gözlerini bu elemana örümcekler sattıysa bir tanışıklık vardır. Prens dellenecektir ama kanlı canlı Kurta klanından birini görünce.

Ayrıca bir karaktere örümceklerin dövmesi yapılıyordu. Gizemi belli olmuş muydu?
Sanıyorum şu şekilde mümkün. Kurapika ve Kuroro dövüşe tutuşur. Sonra bu prens dövüşün ortasında bizimkinin gözleri görünce bi aşka gelir olaya dahil olur. Tam da o tıyniyette bir adam. Hisoka ile kanka olurlardı tanışsalar.

Nasıl bir karakterdi ?
348. sayıda şimdi baktım ama dövme pek örümceklerin dövmesine benzemiyor. Prens Benjaminle konuşurken arkada bir kadın karakterin sırtına dövme yapılıyor. Aklımda öyle kalmış. Benzetmiştim örümcek üyelerinin dövmesine.
Sanıyorum şu şekilde mümkün. Kurapika ve Kuroro dövüşe tutuşur. Sonra bu prens dövüşün ortasında bizimkinin gözleri görünce bi aşka gelir olaya dahil olur. Tam da o tıyniyette bir adam. Hisoka ile kanka olurlardı tanışsalar.
Valla nasıl zemin hazırlar buna bilemem ama zor gibi. Chrollo ve Hisoka'nın kan davaları ayrı şekilde ilerler. Bence prenslere dahil olmaz onların hikayesi şimdilik.

Hocam zor ya kendini olgunlaştırdığı için nen yeteneğini nasıl geri kazanacak ki? Artık Mitoyla birlikte sıradan bir hayat yaşayacak.
Chrollo'nun nen'i Kurapika tarafından mühürlenince nen kovucu bulmuşlardı.

Gon için de böyle bir kişi, yaratık, teknik veya bitki gibi bir şey bulurlar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık