Gon-Killua kısmı bitti serinin be Datte.Uzun süredir devam etmemesine rağmen hepimiz rahatız psikolojik olarak. Sanki bir şekilde devamının geleceğini biliyor gibiyiz ama seri emin adımlarla ikinci Veritas olma yolunda ilerliyor. Umarım olmaz.
Gon-Killua kısmı bitti serinin be Datte.Uzun süredir devam etmemesine rağmen hepimiz rahatız psikolojik olarak. Sanki bir şekilde devamının geleceğini biliyor gibiyiz ama seri emin adımlarla ikinci Veritas olma yolunda ilerliyor. Umarım olmaz.
Yok öyle bir dünya onlarsız olmaz. Biraz ara verdik sadece serinin ilerleyen safhalarında onlar da hikayeye dahil olurlar bir şekilde. Tabi kodumu serisi devam ederse.Gon-Killua kısmı bitti serinin be Datte.
Yu Yu Hakusho bence o kadarda kötü değil.Sonu T.gashi denilen varlığın tembelliği yüzünden pek bir halta benzemese de genel olarak güzel bir seri.Yu Yu Hakusho gibi bir rezaleti yazan kişiyle bu şaheseri yazan kişinin aynı olmasını bir türlü kabullenemiyorum.
Henüz bitirmedim seriyi ama aşırı klişe. One Piece'ten daha klişe bir anime daha önce izlememiştim. Zamanına göre normal karşılamak lazım tabii ki.Yu Yu Hakusho bence o kadarda kötü değil.Sonu T.gashi denilen varlığın tembelliği yüzünden pek bir halta benzemese de genel olarak güzel bir seri.
O dönem ki serilerin çoğu Dragon Ball veya Hokuto no Ken furyasının bir parçası olduğu için ana hatları genellikle birbirine benziyor.Henüz bitirmedim seriyi ama aşırı klişe. One Piece'ten daha klişe bir anime daha önce izlememiştim. Zamanına göre normal karşılamak lazım tabii ki.
•Btooom (12 bölüm. İlk bundan başla.)İlk bölümlerde elemeli bir kosu yarışması vardı. Sonrasında da herkese bir forma numarası ve avlayacağı kişinin numarası verilmişti. İşte bu iki yarışma benim çok hoşuma gitmişti. Bu tarz yarışma veya eleme-avlama şeklinde manga-anime var mıdır? Nedense animelerin baş kısımlarını ileriki bölümlerinden daha çok seviyorum.
Battle Royale adlı mangayı okuyabilirsin.İlk bölümlerde elemeli bir kosu yarışması vardı. Sonrasında da herkese bir forma numarası ve avlayacağı kişinin numarası verilmişti. İşte bu iki yarışma benim çok hoşuma gitmişti. Bu tarz yarışma veya eleme-avlama şeklinde manga-anime var mıdır? Nedense animelerin baş kısımlarını ileriki bölümlerinden daha çok seviyorum.
İstese 10 cilde bitirir seriyi. Fazla değil senede 10 bölüm verse dinlene dinlene, on senede bitirir, o da kurtulur biz de.Uzun süredir devam etmemesine rağmen hepimiz rahatız psikolojik olarak. Sanki bir şekilde devamının geleceğini biliyor gibiyiz ama seri emin adımlarla ikinci Veritas olma yolunda ilerliyor. Umarım olmaz.
Reis HxH animesiyle ilgili bir duyuru var diyorlardı. Ne olduğu netleşti mi yoksa fake haber mi bilgin var mı?Battle Royale adlı mangayı okuyabilirsin.