Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

İlk bölümlerde elemeli bir kosu yarışması vardı. Sonrasında da herkese bir forma numarası ve avlayacağı kişinin numarası verilmişti. İşte bu iki yarışma benim çok hoşuma gitmişti. Bu tarz yarışma veya eleme-avlama şeklinde manga-anime var mıdır? Nedense animelerin baş kısımlarını ileriki bölümlerinden daha çok seviyorum.

İlk bölümlerde elemeli bir kosu yarışması vardı. Sonrasında da herkese bir forma numarası ve avlayacağı kişinin numarası verilmişti. İşte bu iki yarışma benim çok hoşuma gitmişti. Bu tarz yarışma veya eleme-avlama şeklinde manga-anime var mıdır? Nedense animelerin baş kısımlarını ileriki bölümlerinden daha çok seviyorum.
•Btooom (12 bölüm. İlk bundan başla.)
•Liar Game (Animesi yok. Mangası ve dizisi var bunun.)
•Gyakkyou Burai Kaiji : Ultimate Survivor

Bu üçüyle zevkten dört köşe olursun. Daha da vardır da ben bilmiyorum.

Battle Royale adlı mangayı okuyabilirsin.

Uzun süredir devam etmemesine rağmen hepimiz rahatız psikolojik olarak. Sanki bir şekilde devamının geleceğini biliyor gibiyiz ama seri emin adımlarla ikinci Veritas olma yolunda ilerliyor. Umarım olmaz.
İstese 10 cilde bitirir seriyi. Fazla değil senede 10 bölüm verse dinlene dinlene, on senede bitirir, o da kurtulur biz de.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık