Etmiyor, manga da kendi ara rekorunu kırdı ve yayınlanmıyor şu an.Hxh'nin animesi devam ediyor mu ?
Malum manga çıkış hızı belli ondan sordum.
Etmiyor, manga da kendi ara rekorunu kırdı ve yayınlanmıyor şu an.Hxh'nin animesi devam ediyor mu ?
Malum manga çıkış hızı belli ondan sordum.
K*rapika için Uch*halar'ın fikir babasıdır yazsaydın keşkem...... Güzel olmuş. Beğendim.Evet işsizim.
Ben bu serinin animesine her baştan başladığımda manga geri dönüyor. Geçen de bi arkadaşla bitirdim tekrar. Dönüşü yakındır.Bu seriyi beklemek iyice aşk acısı gibi oldu. Geri dönme ihtimalinin gitgide düşmesi ama insanın içindeki o zayıf umuda sıkı sıkı tutunması, özlemesi, sık sık bir umut ışığı arayıp küçük de olsa bir bilgi haber görmeyi umması... Bu adamın takipçilerine yaptığı şey cidden çok acımasızca ve insanı bir kara deliğe hapsolmuş gibi hissettiriyor.
İşte bir umut totemiBen bu serinin animesine her baştan başladığımda manga geri dönüyor. Geçen de bi arkadaşla bitirdim tekrar. Dönüşü yakındır.
10-15 defa tekrar başla da seri bitsin.Ben bu serinin animesine her baştan başladığımda manga geri dönüyor. Geçen de bi arkadaşla bitirdim tekrar. Dönüşü yakındır.
O kadarı artık amme hizmetine girer. Patreon açarım artık pamuk eller cebe...10-15 defa tekrar başla da seri bitsin.
Geliştirmiştir kendini.Yu Yu Hakusho gibi bir rezaleti yazan kişiyle bu şaheseri yazan kişinin aynı olmasını bir türlü kabullenemiyorum.