Aynen çok ilginç bi noktada ara verdi manga.Aynen HxH'ın havası başka dediğin gibi tam baba olayların,karakterlerin geliceği zaman bitirdiler. O prensler ne psikopat
Aa dikkat etmedim oraya kan banyosu sahnesi vardı galiba o aklımda kalmısAynen çok ilginç bi noktada ara verdi manga.
Prenslerden biri, bir kadının sırtına örümcek dövmesi yaptırıyordu.
Aa dikkat etmedim oraya kan banyosu sahnesi vardı galiba o aklımda kalmıs
Bu adamlar ortalığı baya karıstıracak ya hele bu eleman
Hazır mangayı takip eden birini bulmuşken son çıkan sayıdan yakaladığım başka bir ayrıntıyı da göstereyim.Bu adamlar ortalığı baya karıstıracak ya hele bu eleman
Kurapika'yı zaten bu göz mevzusundan dolayı Zodiak yaptı ki bu sebeple kara kıtaya yollayacak mangaka. Hiç bir gereği yokken Zodiak olan Leorio ne işe yarayacak merak ediyorum. Devam etsede okusak.Hazır mangayı takip eden birini bulmuşken son çıkan sayıdan yakaladığım başka bir ayrıntıyı da göstereyim.
İyi yakalamıssın Kara kıtada işleri çok zor çok sıkıntı bir yer ve asıl beklediğim Chrollo reis ne zaman görünücek özletti..Hazır mangayı takip eden birini bulmuşken son çıkan sayıdan yakaladığım başka bir ayrıntıyı da göstereyim.
O dövme olayından sonra umutlarım artmıştı ama Togashi yine biz okurlarına 3D2Y dedi.İyi yakalamıssın Kara kıtada işleri çok zor çok sıkıntı bir yer ve asıl beklediğim Chrollo reis ne zaman görünücek özletti..
Manga ne zaman devam edicek belli bir tarih falan yok mu ?O dövme olayından sonra umutlarım artmıştı ama Togashi yine biz okurlarına 3D2Y dedi.