İlk önce Jump'da duyrulur. 1 sene içinde iyileşecek diye sonra ise o sene gelene kadar 2 bölüm çıkar ve yine hastalanır. :/Togashi iyileşmiş haberini görmek için bir hışımla konuya girdim.Yine yanlış anons.Konuyu her üstte gördüğümde hep umutlanıyorum güzel haberler göreceğim diye.
arkadaşlar animenin bitti nokta ile çevirilen mangalar arasında boşluk var mı?
Sayfanın admini kandırmış milleti. Gönderinin altında ki ilk mesajı oku birde.Evet beyler Hunter x Hunter Türkiye facebook sayfasında ortalama şöyle bir mesaj atılmış. "Manga 1 ay sonra devam edecekmiş ayrıca sene sonuna doğru bir film daha çıkacakmış" gerçekliği ne kadar doğrudur bilmiyorum ama eğer doğruysa bu aldığım 2. güzel haber.
Açıkcası yazıyı görür görmez buraya mesaj attım. Zaten gerçek olma oranı düşüktü en fazla mangakası twitter gibi bir yerden açıklama yapmıştır diye düşündüm. Yoksa Jump ta falan açıklansa ilk bizim haberimiz olurdu.Sayfanın admini kandırmış milleti. Gönderinin altında ki ilk mesajı oku birde.
Aynen öyle. Hunter konusunda da haberleri takip ediyorum ama şimdilik bir şey yok.Açıkcası yazıyı görür görmez buraya mesaj attım. Zaten gerçek olma oranı düşüktü en fazla mangakası twitter gibi bir yerden açıklama yapmıştır diye düşündüm. Yoksa Jump ta falan açıklansa ilk bizim haberimiz olurdu.
Yukarıda şöyle birşey yazmıştım. O mesajı atarken yanılmayı çok istedim ama böyle olucak gibi gerçektende.Aynen öyle. Hunter konusunda da haberleri takip ediyorum ama şimdilik bir şey yok.
Yaza doğru gelir, 10-15 bölüm çıkarır, tekrar hastalanır.Yukarıda şöyle birşey yazmıştım. O mesajı atarken yanılmayı çok istedim ama böyle olucak gibi gerçektende.
İlk önce Jump'da duyrulur. 1 sene içinde iyileşecek diye sonra ise o sene gelene kadar 2 bölüm çıkar ve yine hastalanır. :[