Evet.Trap kim? Kurta kardeşimiz mi?
Evet.Trap kim? Kurta kardeşimiz mi?
Bilmem, olabilir. Telif haklarına dergi de sahiptir. Ortaklaşa karar alabilirler de, önemli olan hikayeyle ilgili notlar var mı... Yok ise kimse devam etmesin.Şey yetkisi var mı, biri devam etmek istiyor karısından izin falan alınsa telifleri gibi
Niye ya fanservis biri devam ettirsin Netflix alsın hatta, Chrollo ile Kurapikayı sevgili yapsınBilmem, olabilir. Telif haklarına dergi de sahiptir. Ortaklaşa karar alabilirler de, önemli olan hikayeyle ilgili notlar var mı... Yok ise kimse devam etmesin.
Hikayeyi Togashi yazmadıktan sonra isterse ayda 10 sayı çıksın açıp okumamŞey yetkisi var mı, biri devam etmek istiyor karısından izin falan alınsa telifleri gibi
Wattpad'te sen de yazabilirsin onu. ?Niye ya fanservis biri devam ettirsin Netflix alsın hatta, Chrollo ile Kurapikayı sevgili yapsın
ben o sonu görmek istiyorum. Oda One Piece bitirince HxHeye devam etsin işteHikayeyi Togashi yazmadıktan sonra isterse ayda 10 sayı çıksın açıp okumam
Kuroro bile düşüyordu az daha.
Oda beceremez., kötü bir yazar Togashşi'ye göre. Yapsa yapsa Isayama yapar.ben o sonu görmek istiyorum. Oda One Piece bitirince HxHeye devam etsin işte
Kuroro vs. Hisoka'yı Oda çizse sadece şu sahneyi görürdük:ben o sonu görmek istiyorum. Oda One Piece bitirince HxHeye devam etsin işte
Bu gidişle Togashi bitirecekmiş gibi durmuyor hikayeyi.Hikayeyi Togashi yazmadıktan sonra isterse ayda 10 sayı çıksın açıp okumam