Diğer dördüne okeysen 5.kim olabilir sence.Zirve Maha doğrudur da Silva'nın top 5 yapacak bir olayını görmedik.
Feitan,Nobunaga gibi en güçlü hayalet takımı üyeleri mi ?
Diğer dördüne okeysen 5.kim olabilir sence.Zirve Maha doğrudur da Silva'nın top 5 yapacak bir olayını görmedik.
Feitan'ın nen şartlarının ağır olmadığı varsayımıyla, bence Silva'dan önde. Nobunaga konuşmalara göre giremez kesinlikle. Girer demiyorum ama Mizaistom ve ejderha kılıklı adam sağlam duruyorlar. Prens Benjamin de tüm yetenekleri adamlarından toplarsa girer muhtemelen. Feitan diyeyim ama Silva yerine.Diğer dördüne okeysen 5.kim olabilir sence.
Feitan,Nobunaga gibi en güçlü hayalet takımı üyeleri mi ?
Sadece insanlar arasından mı?Şuana kadar gösterilen insanlar arasında hala en güçlü Netero mu? Var mı top 5 yapabilecek?
Animede gösterilen en güçlü insan netero.Manga da Maha zoldyck,zzigg zoldyck,don freecs,beyond netero gibi adamlar var ging'i de eklersek muhtemelen top 5 bu olur.Şuana kadar gösterilen insanlar arasında hala en güçlü Netero mu? Var mı top 5 yapabilecek?
Don kimdi? Unutmuşum hepten. Baştan izliyorum şuan ama.Animede gösterilen en güçlü insan netero.Manga da Maha zoldyck,zzigg zoldyck,don freecs,beyond netero gibi adamlar var ging'i de eklersek muhtemelen top 5 bu olur.
Don'un ging ve gon ile ne gibi bir bağlantısı olduğu bilinmiyor.Ama muhtemelen bizim ging'in babasıdır.Don kimdi? Unutmuşum hepten. Baştan izliyorum şuan ama.
O bebeler yok uzun süredir. Ama bir gemi arcı oldu. 3 bölüm içinde 3 bölüm önceki kuralı unutursun. O derece dolu dolu yazdı. Fakat peşto uzun zamandır bölüm vermedi. Rekor kırdı yanlış hatırlamıyorsam.Gon ve Killu'dan ne haber en son Gon nen güçlerini falan heba etmişti var mı bir gelişme
Bir ara sadece inceden çıtırdan bir bakmıştım, gemi olaylarını az çok biliyorum baya paragraf gibi bölümler var deniliyordu hala ilerlemedi yav o bölümlerden ileri vay arkadaş neyseO bebeler yok uzun süredir. Ama bir gemi arcı oldu. 3 bölüm içinde 3 bölüm önceki kuralı unutursun. O derece dolu dolu yazdı. Fakat peşto uzun zamandır bölüm vermedi. Rekor kırdı yanlış hatırlamıyorsam.
Yarım haliyle bile en iyi arc düzeyinde denebilir bence, karınca arcına rahmet okutacak gerilim var.Bir ara sadece inceden çıtırdan bir bakmıştım, gemi olaylarını az çok biliyorum baya paragraf gibi bölümler var deniliyordu hala ilerlemedi yav o bölümlerden ileri vay arkadaş neyse