Kardeşim şu an değişik duyguları aynı anda yaşatıyorsun Mystic ile akrabalık falan mı var ?Belki annesi mahlukattir. gingin sacini alip gonu yapmistir. Yoksa i adamdan baba olmaz.
Kardeşim şu an değişik duyguları aynı anda yaşatıyorsun Mystic ile akrabalık falan mı var ?Belki annesi mahlukattir. gingin sacini alip gonu yapmistir. Yoksa i adamdan baba olmaz.
Ging bir kadinla nasil bi iliski yasamis olabilir? Adam bildigin odun.Kardeşim şu an değişik duyguları aynı anda yaşatıyorsun Mystic ile akrabalık falan mı var ?
Ne yapayım şimdi sana burada Ging'in çekici noktalarını mı sayayım ? Bulmuş yapmış adam işte, Bir bakayım nasıl oluyor bu işler demiş. En kötü bok gibi parası var, parası neyse verip yapmıştır.Ging bir kadinla nasil bi iliski yasamis olabilir? Adam bildigin odun.
O resimde Netero'nun grubu yokki.(tuzak soru dimi)Bu resimde Netero grubunu farkeden oldu mu?
Hemen hemen her mangaka batiya yolculuktan iyle boyle esinlenmis. Ben HxH dende boyle birsey bekliyorum. Ozellikle son bolumuyle beni iice kuskulandirdi. Gon gingin sacinda uretildi.Ne yapayım şimdi sana burada Ging'in çekici noktalarını mı sayayım ? Bulmuş yapmış adam işte, Bir bakayım nasıl oluyor bu işler demiş. En kötü bok gibi parası var, parası neyse verip yapmıştır.
Yok yok, varlar. Cevap veren arkadaş bulmuş.O resimde Netero'nun grubu yokki.(tuzak soru dimi)
Sağ alt köşedeler 12-13 pixel varlar hacı dikkatli bak ele ele tutuşmuş üç velet göreceksinO resimde Netero'nun grubu yokki.(tuzak soru dimi)
Bakalım gurme dünyasına girme çalışmaları var işte.Yazılanları okumadım mangası nasıl yeni arc güzel mi?Spoiler vermeden güzel veya kötü derseniz sevinirim merak ettim de.
En iyi arc olabilcek potansiyel var One Piece'in Enies Lobby bölümleri gibi.Yazılanları okumadım mangası nasıl yeni arc güzel mi?Spoiler vermeden güzel veya kötü derseniz sevinirim merak ettim de.