Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Gin'in babası olduğunu sanmıyorum adam 300 yıl önce kitap yazmış ve 2. Kitabı tamamlamak içinde Kara kıtaya gitmiş gin 300 yaşında olmadığına göre :D imkansız gibi

Bu arada netero kaç yaşında acaba mağlum bizim Kilua'nın dedesin'in babası herhalde o çocuk ?

burada rinneganlı kardeşimiz her hastalığın vede yaşlılığın tedavisi olduğundan bahsediyor. buda fiziksel olarak güçlü karakterlerin sonsuza kadar yaşayabileceği anlamına gelmiyor mu?

Gin'in babası olduğunu sanmıyorum adam 300 yıl önce kitap yazmış ve 2. Kitabı tamamlamak içinde Kara kıtaya gitmiş gin 300 yaşında olmadığına göre :D imkansız gibi

Bu arada netero kaç yaşında acaba mağlum bizim Kilua'nın dedesin'in babası herhalde o çocuk ?
Bence de babası değil çünkü bir insan evladının 300 yıl kadınsız yaşaması :D

Sonunda güncele gelebildim de ne kadar çok konuşuyor lan karakterler öyle yoruldum okurken. Toriko okuyormuş gibi hissettim bilinmeyen bir dünya tehlikeli yaratıklar oraya gidemeyen insanlar falan hoşuma gitti

Unknown

Bu seri tamamen farklı birşey gerçekten ya.Şuan Op ile eşit belkide geçmiştir gözümde..Hikayesi,karakterleri,güç dengesi,evreni çizimler hariç herşeyiyle mükemmel bir seri gerçekten.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık