Estağfurullah niye öyle bir şey yapayım? "Ging'in babası,Gon'un dedesidir." sözüyle Üründül'ün replikleri çok benzer olduğu için o şekilde yazmıştım o kadar.Niye beni üçüncü şahıs gibi kenara attın birden? Yazmadım farzediyim de yazdın o nolcak?
Estağfurullah niye öyle bir şey yapayım? "Ging'in babası,Gon'un dedesidir." sözüyle Üründül'ün replikleri çok benzer olduğu için o şekilde yazmıştım o kadar.Niye beni üçüncü şahıs gibi kenara attın birden? Yazmadım farzediyim de yazdın o nolcak?
Estağfurullah niye öyle bir şey yapayım? "Ging'in babası,Gon'un dedesidir." sözüyle Üründül'ün replikleri çok benzer olduğu için o şekilde yazmıştım o kadar.
Gin'in babası olduğunu sanmıyorum adam 300 yıl önce kitap yazmış ve 2. Kitabı tamamlamak içinde Kara kıtaya gitmiş gin 300 yaşında olmadığına göre imkansız gibi
Bu arada netero kaç yaşında acaba mağlum bizim Kilua'nın dedesin'in babası herhalde o çocuk ?
Bence de babası değil çünkü bir insan evladının 300 yıl kadınsız yaşamasıGin'in babası olduğunu sanmıyorum adam 300 yıl önce kitap yazmış ve 2. Kitabı tamamlamak içinde Kara kıtaya gitmiş gin 300 yaşında olmadığına göre imkansız gibi
Bu arada netero kaç yaşında acaba mağlum bizim Kilua'nın dedesin'in babası herhalde o çocuk ?
319dan öncesini okuyamıyor muyuz?Mangaframe güncele gelmiş Türkçe okumak isteyen varsa eğer.
İşte türkçe okuyacağımız bir yer var mı bildiğinYeni arcdan itibaren çevirmeye başlamışlar. Animesi 2-3 bölüm sonra 319. bölüme geliyor sanırım. Animenin son bölümü mangada 313'e denk geliyormuş.