2 yıl nedir kiİnşallah çok uzun olmaz ara. Baya iyi gidiyordu manga...
2 yıl nedir kiİnşallah çok uzun olmaz ara. Baya iyi gidiyordu manga...
abi ne toplamasından bahsediyorsun 2012'den beri adam Kara kıtayı anlatacak 4 yılda toplayamadı şimdi mi toplayacakÇekinme değil de kara kıtayı toparlamak için ara verdi bence . Yoksa hiç bi editör ve yayıncı bu riske girmez , başta muhtemelen bi anlaşma olmuştur şu kadar bölüm vereceksin diye ...
Temenniye gel ya. Bir seneye eyvallah çekiyoruz.umarım 1 sene içinde döner.
Ne yapalım 3-5 ay kurtarmayacak gibi.Temenniye gel ya. Bir seneye eyvallah çekiyoruz.
Güler misin ağlar mısın.
Yok ya sen haklısın zaten, sadece ne kadar saçma bir durumda olduğumuza dikkat çekmek istedim.Ne yapalım 3-5 ay kurtarmayacak gibi.
Maalesef öyle, keşke yanıltsa da daha erken devam etse. Kara Kıta ile ilgili öyle ilerleme falan da olmadı can sıkan o biraz.Yok ya sen haklısın zaten, sadece ne kadar saçma bir durumda olduğumuza dikkat çekmek istedim.
Yoksa haklısın. Bu adamın bir kaç aya dönmesini beklemek hayalcilikten başka bir şey değil.
Keşke ama adam artık alıştırdı takipçilerini. Kimse 3-5 haftaya falan çıkar demiyor.Maalesef öyle, keşke yanıltsa da daha erken devam etse. Kara Kıta ile ilgili öyle ilerleme falan da olmadı can sıkan o biraz.
Abi adam belim ağrıyor diye manga çizmiyor Ne maratonu yaYeni ciltte çıktı ki bekliyordum kara haber ne zaman gelecek diye. Togashi röportajında 50'li yaşlarında bir maratonu tam koşma gibi bir hedefi olduğunu söylüyor. Diyetlerle kilo vermesi ve kondisyonunu arttırmaya çalışması ile kendini uzun süreli çalışma şartlarına hazırlıyor gibi bir izlenim bıraktı, umarım 1 sene içinde döner.