Bu kadar kolay göstereceğini zannetmiyorum ama belli olmaz dediğin gibi de çıkabilir.Son sayfada öyle olmuş gibime geldi, o yüzden demiştim..
Bu kadar kolay göstereceğini zannetmiyorum ama belli olmaz dediğin gibi de çıkabilir.Son sayfada öyle olmuş gibime geldi, o yüzden demiştim..
''Bendeniz ilk prensi, kral olma yolunda saf dışı bırakabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar.'' diyor daha çok. (Mangastream'in yalancısıyım.)Benjamin'in burada ne demek istediğini anlatabilecek arkadaş var mı? Verasetten çekileceğini düşünenler kimmiş, bizimi niye haberimiz yok bu işten.
Hmm. Anladım. Bu şekilde çevrilse daha iyi olurmuş. Teşekkürler.''Bendeniz ilk prensi, kral olma yolunda saf dışı bırakabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar.'' diyor daha çok. (Mangastream'in yalancısıyım.)
İlk resimdeki noktalı çizgi ile ikinci resimdeki noktalı çizgili daire aynı değil mi :SGeçen gün dedim bir gariplik var diye Bu bölüm
İnsan dünyası - Sonra Yuvarlak ile Keşfedilmemiş denizler - ve Kara Deniz gibi bir olay vermiş.
Ama 342. bölümde bize insan dünyasının Kara kıtanın ortasındaki dev bir gölün içindeki Poh parçası olduğundan bahsediyor ve gene Keşfedilmemiş denizi gösteriyor. Kara deniz mantığı yok ? Ne iş ?
Öyle gibi ama ilk çizdiğinde ben o çizgiyi normal deniz sanmıştım. Şimdiki map çok kafamı karıştırdıİlk resimdeki noktalı çizgi ile ikinci resimdeki noktalı çizgili daire aynı değil mi :S