yaw bu bölümü türkceseni cevircek ark simdiden basarılar Adam üşenmemiş roman yazmıs
sen yenisin galiba geçen sene döndüğünde verdiği bölümde sadece yazı vardı yanılmıyorsamyaw bu bölümü türkceseni cevircek ark simdiden basarılar Adam üşenmemiş roman yazmıs
Gon olmayınca eksiklik hissediyorum ben.Cidden çizimler çok güzelmiş. Ama çok fazla diyalog var ya okuyorum ama sonra ki sayı unutuyorum. Gon ve Killua ne zaman görünecek acaba ?
En az 1 sene manganın birikmesi gerek, anime ilerledikçe o da yetmeyebilir. Çünkü animesi hızlı ilerliyordu.Adam ara vermeden yardırıyor. Gör bunları Madhouse!
Aman gelmesın ıyı gıdıyo bole Hxh cok guzel bı serı ama nedense su gon bır turlu sevemıyom neden bılmıyom berkide bu seriye gore yası cok kucuk gelıyo ondan olabılır ben mangaka olsam gon ve kıllua time skip ile büyütürdümGon olmayınca eksiklik hissediyorum ben.
Adam ara vermeden yardırıyor. Gör bunları Madhouse!
60 manga bölümü çıkarsa bu en fazla 30-40 anime bölümü eder. 30-40 bölüm için tekrar çekerler mi?En az 1 sene manganın birikmesi gerek, anime ilerledikçe o da yetmeyebilir. Çünkü animesi hızlı ilerliyordu.
İyimser olarak baktım, One Piece tarzında olursa animesi diye, kendi tarzlafında ilerlerse zaten olmaz, yani 2-3 mangaya 1 anime bölümü. Şimdiki One Piece hızında ilerler60 manga bölümü çıkarsa bu en fazla 30-40 anime bölümü eder. 30-40 bölüm için tekrar çekerler mi?