Türkçe çıkmadı mı ya ? Çatladım valla Hiso nun o halleri içimi parçaladı...
Ölmeden önce kalbini falan sakızla kapladı. Öldükten sonra orda zayıf kalan nen güçlenip aktifleşti ve kalbini vs attırmaya başlattı. Enel ve Dof çakması :/Galiba dragonball gibi yöntem bulmuş mangaka bu şekilde nen güçlerini arttırıp power up verecek karakterlere.Sadece yeminle yapmayacak artık.
Hisoka nasıl dirildi bu arada.Mangayı okumuyorum sadece merak ettim.
Anladım teşekkürler.Kalbini kendi durdurup öldü o zaman başka türlü hasar alsa geri gelmesi biraz zor olurdu.Bu da orochimaru gibi olacak galiba ileride.Ölmeden önce kalbini falan sakızla kapladı. Öldükten sonra orda zayıf kalan nen güçlenip aktifleşti ve kalbini vs attırmaya başlattı. Enel ve Dof çakması :/
Dövüşürken Chrollo bahsediyor öldükten sonra nen in güçlenmesinden. Fakat kişinin nen yeteneği değil bıraktığı teknik güçleniyor gibi birşeydi. Mesela Pitou son anda kuklacıyı bırakıp ölü bedenini kullanarak Gon'u öldürmek istiyordu ya sanırım o teknik zaman geçtikçe güçlenecek gibi birşey. Tam anlamadım, bu teknik sonsuza kadar aktif falan mı kalıyor yoksa istenen görevi yapılınca kayboluyor mu vs.Anladım teşekkürler.Kalbini kendi durdurup öldü o zaman başka türlü hasar alsa geri gelmesi biraz zor olurdu.Bu da orochimaru gibi olacak galiba ileride.
Yalnız ölümden sonra güçlenme muhabbetinden yemin gibi çok şey çıkar daha.