Bütün müziklerinin uzun uzun versiyonlarını dinliyorum her gün ahahah HxH animesi ayrı bir başyapıt yahuGon ve Killua'nın Örümcek Takımını izlediği sahneler nasıl heyecan vericiydi değil mi? Müzikler de çok iyiydi
Bütün müziklerinin uzun uzun versiyonlarını dinliyorum her gün ahahah HxH animesi ayrı bir başyapıt yahuGon ve Killua'nın Örümcek Takımını izlediği sahneler nasıl heyecan vericiydi değil mi? Müzikler de çok iyiydi
Aga be ne güzel seriydi ya. Arc'ı hatırlayınca üzüldüm şu an tekrar izlemeyeceğimiz için...Baskın var baskın gibi. Saniyelerin ne kadar etki ettiğini arc başından beri vermişken burada onun uygulanışını görmek cidden feci zevk veriyor. Plan program hazırlanış uygulanış hatta Gon'un konsantre olduğunu göstererek doğaçlamaya başlaması. Kapıdan girerken biz geldik diye bağırarak baskın mı olur zaten?
Ben geldim kapıyı aç Kaydooooooooo!Baskın var baskın gibi. Saniyelerin ne kadar etki ettiğini arc başından beri vermişken burada onun uygulanışını görmek cidden feci zevk veriyor. Plan program hazırlanış uygulanış hatta Gon'un konsantre olduğunu göstererek doğaçlamaya başlaması. Kapıdan girerken biz geldik diye bağırarak baskın mı olur zaten?