Yapılmaz diyen mi oldu niye taktın bu işe bu kadar :SBen konuyu fazla uzatmicam daha fazla.Ama nen gücüyle yumruk ışınlanabilir.O adam yapabilir mi bilemem ama nen kapasitesiyle ilgili her şey.
Yapılmaz diyen mi oldu niye taktın bu işe bu kadar :SBen konuyu fazla uzatmicam daha fazla.Ama nen gücüyle yumruk ışınlanabilir.O adam yapabilir mi bilemem ama nen kapasitesiyle ilgili her şey.
Benim takmamın nedeni orada yazdıklarınızda sadece mühür yüzünden yapabilir gibi algılamıştım.Yapılmaz diyen mi oldu niye taktın bu işe bu kadar :S
Yok biz "o adam" için demiştikBenim takmamın nedeni orada yazdıklarınızda sadece mühür yüzünden yapabilir gibi algılamıştım.
O adamın gücünden bahsediyoruz nenle yapılabileceklerin bir sınırı çizilmedi zaten.Benim takmamın nedeni orada yazdıklarınızda sadece mühür yüzünden yapabilir gibi algılamıştım.
Okumuyor musun sen benim yazdıklarımı alınmaya başlıyorum :SŞöyle bişey yapılsa transmuter mi oluyor emitter mi..?
[YOUTUBE]BRXo8bTkAxg[/YOUTUBE]
Okuyorum da öyle açıkta nokta kalmasın diye uzatıyorum , senin dediğinle transmutter oluyor bu..Okumuyor musun sen benim yazdıklarımı alınmaya başlıyorum :S
Böyle bir saldırı yapmak ve güçlü birşey çıkarmak çok zor HxH evreninde. Gon'dan belki daha ileri zamanlarda gelebilir ancak hem Transmutter hem de Emitter var. Niye sadece tek bir özellik olmak zorundaymış gibi düşünüyorsun ki sonuçta yatkın olduğun özellik dışında diğerlerini de kullanabiliyorsun sadece yatkın olduğun kadar güçlü olamıyorsun. Bazı durumlarda Kurapika gibi hepsini eşit derecede kullanabiliyorsun. Bir de neyine açık nokta kalmayacak elbet kalır sanki yazarı biziz serinin açık nokta bırakmıyoruz DB'yi referans alarakOkuyorum da öyle açıkta nokta kalmasın diye uzatıyorum , senin dediğinle transmutter oluyor bu..