Bu tarz sorular için http://www.korsanfan.com/forum/konu/13953-hunter-x-hunter-spoiler/page5 böyle alalım seni.Mangada arc bitti mi beyler? Eğer bittiyse animede kaç bölüm sonra bitiyor?
Ben gidiyorum öyleyse.Bu tarz sorular için http://www.korsanfan.com/forum/konu/13953-hunter-x-hunter-spoiler/page5 böyle alalım seni.
Netero çoğaltan değil ya. O büyük heykel gibi şeyi efsunlayıp daha sonrasında idare ediyor gibi görünüyor. Nen yeteneğini daha nasıl artırsın adam. Kurapika zincir gibi bir şeyi efsunlamak için yaptığı şeyleri anlatıyodu. Zincir sonuçta bu. Netero gerçekte karşılığı olmayan bir şeyi kendi hayal gücüne dayanarak efsunluyor. Sonra öyle bir şeyi insan gözünün fark edemeyeveği bir hızda idare ediyor.Netero'nun sahip olduðu güç biraz da insan olarak sýnýrlarýný aþmýþ olmasýndan aþýrý duruyor. Nen yeteneði olarak çok da fazla birþey üzerine eklememiþ gibi(gücüne kýyasla). Belki biraz çoðaltan olmasýndan veya aþmýþ olan hýzýnýn onu farklý bir seviyeye çýkarmasýndan kaynaklanýyordur. Yoksa düþününce efsuncu hatta özellikle mütehassýs yetenekleri bir anda kullanýcýyý çok üst seviyelere çýkarabiliyor ve bunlar sürekli geliþtirilerek seviye atlatýlabiliyor. Örneðin Chimera Kralýnýn yeteneði bir insanda dahi olsa potansiyeli sýnýrsýz olurdu. Doðuþtan aþýrý güçlü bedeni ona sadece daha tasasýz ve çabuk bir þekilde geliþme þansý tanýyordu. Bu bakýmdan Chimera karýncalarýnýn evriminin en önemli sonucu baþkalarýnýn nen ini alarak sýnýrsýz güçlenme kapasitesindeki bir kral oluþturmak oldu bence.
Alttaki tag ilerideki bölümler için spoiler içerir
Netero'nun gücünün nasýl aþýlabileceði ile ilgili Gon'un birkaç bölüm sonra alacaðý power up biraz olsun aydýnlatýcý olabilir diye tahmin ediyorum.
Netero çoğaltan.Burada da belirtiliyor zaten.Netero çoğaltan değil ya. O büyük heykel gibi şeyi efsunlayıp daha sonrasında idare ediyor gibi görünüyor. Nen yeteneğini daha nasıl artırsın adam. Kurapika zincir gibi bir şeyi efsunlamak için yaptığı şeyleri anlatıyodu. Zincir sonuçta bu. Netero gerçekte karşılığı olmayan bir şeyi kendi hayal gücüne dayanarak efsunluyor. Sonra öyle bir şeyi insan gözünün fark edemeyeveği bir hızda idare ediyor.
Bende ilk başta öyle düşünmüştüm ama Hunterpedia ya bakınca farkettim. Sadece o Cannon-sama dediği şeyi Salgıç olarak dışa vuruyor. Geriye kalan saldırılar kendi Çoğaltan sınıfıyla kuvvetlerindirilmiş savaş yeteneği kaynaklı. Zaten arena dövüşlerinde ve nen öğrenimleri sırasında bahsetmişlerdi kendi sınıfından iki adım uzaktaki yetenekleri kullanma olanağı çok düşük. Efsuncu da İdareci de Çoğaltan için iki adım uzakta kalıyor.Netero çoğaltan değil ya. O büyük heykel gibi şeyi efsunlayıp daha sonrasında idare ediyor gibi görünüyor. Nen yeteneğini daha nasıl artırsın adam. Kurapika zincir gibi bir şeyi efsunlamak için yaptığı şeyleri anlatıyodu. Zincir sonuçta bu. Netero gerçekte karşılığı olmayan bir şeyi kendi hayal gücüne dayanarak efsunluyor. Sonra öyle bir şeyi insan gözünün fark edemeyeveği bir hızda idare ediyor.
Heykel mevzusunu hız olayına bağlamışlardı ama şimdi tam olarak hatırlamıyorum. Aslında ortada heykel filan yok gibi birşey, o yumruklar kendisinin. Ya da nasıl desem yumruklarının hızı ve aurasıyla öyle bir şekil oluşuyor. Mesela saldırı yaparken ellerini bağlayıp hareketleri idare etmiyor adam, gerçekten o vuruşu yapıyor ama o kadar hızlı yapıyor ki bunu dışarıdan öyle görünüyor gibi bişeyÇok saçma geldi Netero'nun çoğaltan olması. Son saldırısı ve Pitou'ya yaptığı saldırı salgıç gibi duruyor ama diğer saldırıları bariz idareci yeteneğiyle gerçekleştiriyor. O heykeli yoktan nasıl çıkaracak yahu çoğaltan yeteneğiyle. İdareci yeteneği olmadan nasıl hareket ettirecek o heykeli çoğaltan yeteneğiyle. Baya saçma geldi şuan.