Durumumuzun vehametine vurgu yapmak istedim..Normal gülüyom.
Durumumuzun vehametine vurgu yapmak istedim..Normal gülüyom.
Son bölümde heyecan yaptım la Knuckle gidici diye.Beyler mangayı da okuyun,valla bak.Yoksa hakikaten komik oluyor takip etmek
Yanlış anlama ama bende mangayı okudumManga okuyanların, bizim yorumlarımıza totoları ile güldükleri belli oluyor yorumlarından.. Muhafizların aklını alacaklar belli ki. Biz halen önce eğitim sonra düşmanı yen kafasında kaldık..
Aahahaha hacı son 2-3 sayfayı okuyunca dedim acaba mangayı yanlış mı hatırlıyorum Neyse bak böyle giderse spoiler vereceğiz istemeden Avatar da çok güzel olmuşSon bölümde heyecan yaptım la Knuckle gidici diye.
O yüzden bir iki yorum atıp çıkıyom buradan.Aahahaha hacı son 2-3 sayfayı okuyunca dedim acaba mangayı yanlış mı hatırlıyorum Neyse bak böyle giderse spoiler vereceğiz istemeden Avatar da çok güzel olmuş
Zaten bir sürü manga okuyorum, Hunter'ı animeden takip etmek daha güzel. Ayrıca manga okuyanların spolier vermeden bazı şeyleri açıklamaya çalışmaları da ilginç oluyor..Beyler mangayı da okuyun,valla bak.Yoksa hakikaten komik oluyor takip etmek
Yok bitmedi, daha baya devam eder. Zaten o bittikten 3-4 bölüm sonra seri bitecek.Böceklerle dövüş bitti mi?