Çok eğleniyoruz, vuhuu.Haha iyiymiş ben de yorum atarken eğleniyorum biri daha eğleniyorsa ne güzel.
Çok eğleniyoruz, vuhuu.Haha iyiymiş ben de yorum atarken eğleniyorum biri daha eğleniyorsa ne güzel.
Tamam ben de senin yorumlarını seviyorum üzülmeÇok eğleniyoruz, vuhuu.
Çok yalnızım ferit, çok üzülüyorumTamam ben de senin yorumlarını seviyorum üzülme
Kim atar yapmış ki?Şu sayfayı normalde okurdum ama iyice boka sardı abi bu ne? Herkes atar yapıyor. Serimi izliyorsunuz yoksa başka bir şey mi belli değil :/
He millete sıkıcı geliyordur ya herkes manga okumuş. Sadece anime izleyenler beğeniyor bölümleriBilmem seriye atar yapıyorlar anlamadım ben de Sadece seri olsa neyse karakterlere de aynı şekil.
Gon Killua için eski karanlık yaşamından kurtulmak demek. Öyle kolay kolay bırakıp gideceğini sanmıyorum. Aklında bir şey vardır onun. Bırakmasının aksine Gon'u bu sefer karanlıktan kurtaran Killua olacaktır benceAl işte, bizim yerli malı atarlı ergenimizden ne farkı var bu çocuğun. Vurim mi. Vurim mi... Ne la bu, dalacaksan dal ne öyle çakra falan salıyorsun artiz artiz. Madem iman gücü ile dalacaktın, ne diye ilk karşılaşmanızda Killua'nın tek yumruğu ile bayılıyorsun ergen.
Bisky'nin de kehaneti çıkacak, Killua Gon'u ölüme terketti.. Pitou'nun işi bitsin de kafasını koparsın şu ergenin.
Ben onu geyiğine yazdım, yine Killua toplayacaktır bunun arkasını gitmez o bi yere.Gon Killua için eski karanlık yaşamından kurtulmak demek. Öyle kolay kolay bırakıp gideceğini sanmıyorum. Aklında bir şey vardır onun. Bırakmasının aksine Gon'u bu sefer karanlıktan kurtaran Killua olacaktır bence
Ha kusura bakma, öyle düşünen çok kişi vardı o yüzden.Ben onu geyiğine yazdım, yine Killua toplayacaktır bunun arkasını gitmez o bi yere.
Bu seride mangayı okuyup, animeye yansıtılmasını beklemek daha iyi bana kalırsa. Başka bir anime olsa böyle düşünmezdim ama bu anime çok farklı. İleride olacak olayların animeye nasıl aktarılacağını düşünerek izlemek ve merak etmek daha heyecan verici doğrusu.İşte manga okumamanın akıllıca olduğunu savunan kişiyim bu seride ve tabii ki haklıyım