Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Croco-Boy

Bölüm harikaydı sonunda başladı final dövüşleri. Kral çok heybetli hacı zeno ve netero bildiği paçalara kadar saldı :D

Gon ve Killua sahnelerini bekliyorum sadece Kite'ın intikamı !!! :at:

Abi bu ne yahu bu kadar abartıp nasıl yendirecek kralı çok merak ediyorum. Gerçi bu HxH bi bakarsın kral kazanıyor herkes ölüyor falan belli mi olur ?

Youpi'ye karşı dövüşürken olayı ilk Gon'un sonra Killua'nın çözmesi hakkaten ilginç adamlar kaç yıllık avcılar ama mal olup kaldılar
Kralın aura herkesi olduğu yere çiviledi ama bizim dede böcek ilacı getirmiştir illaki
kralda tam aşk çocuğu çıktı:oleyo2::oleyo2:

Mangayı okudum ama bu nasıl bir animedir böyle. :rooleyes:
Özellikle dış sesin anlatımıyla dehşet bir şey çıkıyor ortaya. Hele o sessiz geçen kısım. :D

Bu bölüme de bayıldım kısaca. Kral kafayı sıyırır gibi yapıp sakin karşıladı olayı. Yüzü simsiyah olduğunda kafayı oynatacak demiştim ama verdiği tepkiyi beğendim :oleyo: Bölümün sonunda bunakların büyük bir fanı olarak o umutsuzluğu son damlasına kadar ben de hissettim. Dış ses "Netero üstünlüğü kaybettiğini düşündü" diyene kadar "olur mu lan öyle şey, kaçın kurası bu adamlar, illaki kalmıştır atarları" dedim ama sonda Kral yanlarından geçip giderken bakakalmasaydılar iyiydi :/

Unknown

Her geçen bölüm daha da iyileşiyor.Yuppi harbi kütük abi adam düşünme kısmını direk geçiyor veriyor gazı :D Bende kral konusunda bir çıldırma bekledim ama pek birşey yapmadı sanırım orda çıldırsaydı kız daha zarar görür diye düşündü.Ayrıca o içlerinden geçtiği sağnede kuyruğuyla soktu santım bir an çizim yüzünden ama en azından öyle olmadı.Neyse haftaya ki bölümde Killua Kurt u ikiye ayırıyor çok fena sahne yalnız ..

Mangayı okudum ama bu nasıl bir animedir böyle. :rooleyes:
Özellikle dış sesin anlatımıyla dehşet bir şey çıkıyor ortaya. Hele o sessiz geçen kısım. :D
Genelde böyle mangasını okuyup da animesini merakla beklediğim seriler hep fiyasko oluyordu. bkz. hajime no ippo, bkz. toriko.
Ama hxh harbiden çıtayı her bölüm yükseltiyor.

Youpi'nin hamurunda sadece sihirili hayvanlar mı ne kullanılmış yanlış hatırlamıyosam. Diğerlerine göre biraz daha aptal olmasına şaşırmamak lazım sanırım :D Gerçi ülkede kraliyet muhafızı çıkaracak kadar sihirli hayvan olması ilginç geldi biraz bana.

Ben bu stüdyonun yaptığı her animeyi izlerim arkadaş. Bu nasıl yansıtmaktır sahneyi harika bölüm yapmışlar. Bu hikayeyle beraber ilk 5'e girer bu anime izlediklerim arasında. Bu dönemde bir Kingdom bir de bu yeri doldurulmaz 2 seri ya. Keşke Kingdom'un anime de biraz sansürsüz olsaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık