Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Öyle bir spoiler veresim var ki. Oof of.
Özelde ufak bir spoiler alabilir ama çok ufak ve acıtmayacak birşey :D

Dedenin yaşlandıkça kulaklar uzamış :D Harika bölümdü. Daha nen özelliğini kullanmadan sesten hızlı yumruk atan dede o kadar çalışsın bir karınca 3 tane insan yesin ondan güçlü şey çıkarsın :S Bu işi sevmedim ben karıncalar neden bu kadar güçlü :/
Sanırım evrim bunlar bir kez evrim geçirmiyorlar binlerce geçiriyorlar. O kadar zaman güçlü insanları yiyerek evrim geçirdi bu kral birde özelliği yedikçe güçlen olunca oluryor işte.

Bölüme yapacak yorumum yok. :rolleyes:
Mangayı bitirdim ama anime o kadar sağlam ki heyecandan yerimde duramıyorum izlerken. :D

Dedenin yaşlandıkça kulaklar uzamış :D Harika bölümdü. Daha nen özelliğini kullanmadan sesten hızlı yumruk atan dede o kadar çalışsın bir karınca 3 tane insan yesin ondan güçlü şey çıkarsın :S Bu işi sevmedim ben karıncalar neden bu kadar güçlü :/
O kadar lanet ediyorumki şu duruma izlerken adam akıllı zevk alamıyorum bu arctan en azından eski bölümlere oranla diyelim yoksa çok fena yapıyorlar bölümleri gaza gelinmeyecek gibi değil

Karıncalar çok evrildi yav.Baya evrildi.İnanılmaz evrildi.Çok fazla evrildi yani.O kadar evrildiki önünü alamadık yani.Evrildi,evrildi,evrildi.Bir yerden sonra evrilmez dedik.Daha da evrildi.Daha nasıl evrilebilir dedik ama gene evrildi.:oleyo:

Bölüm güzel de bu arc sıktı cidden.Zaten böcekleri sevmem bir de arcı daha fena.Birde bu dedenin yetenekleri falan anlatan adamın adı ne ? Baya karizma sesi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık