O gruptan bizim ufaklar dışında hiçbiri görmedi auralarını niye Knov'un verdiği tepkiyi versinler ki. Üstüne adam tek başına aralarına girdi yakalanmaması lazımdı o psikolojik baskıyı hiçbiri de yaşamayacak. Knov'un durumunu anlayışla karşılıyorum ben açıkçası ve bahsettiğin iki muhafız arası farkın yüksek olacağını da düşünmüyorum.Knov'un ömründen ömür gitmiş Killua ve gon savaşa hazır
Morel'in öğrencileri bile Knov'dan daha erkek vallahi. Tiskindim arkadaş ya o ne öyle bir aura gördü saçı ağardı bide Shaiapouf'unki, Neferpitou yu görse tövbe eder heralde.. Kralinkini hayal edemiyorum yani..
Muhafızların aura'larının farklı etkileri var sanırım. Pouf'un aurası insanın direncini kırıyor, psikolojik olarak çökertiyor, ben öyle düşünüyorum. Pitou'nun aurasının da farklı bir etkisi vardır. Knov'un bir auradan bu kadar etkilenmesinin sebebi budur. Belkide Pitou'nun aurasında sadece geri çekilecekti. Ama Pouf'unkini nefret dolu, iğrenç bir aura olarak nitelendirdi. Bu yüzdendir bence. :/Knov'un ömründen ömür gitmiş Killua ve gon savaşa hazır
Morel'in öğrencileri bile Knov'dan daha erkek vallahi. Tiskindim arkadaş ya o ne öyle bir aura gördü saçı ağardı bide Shaiapouf'unki, Neferpitou yu görse tövbe eder heralde.. Kralinkini hayal edemiyorum yani..
En güçlü pitou çünkü gon'la kapışacak :/O gruptan bizim ufaklar dışında hiçbiri görmedi auralarını niye Knov'un verdiği tepkiyi versinler ki. Üstüne adam tek başına aralarına girdi yakalanmaması lazımdı o psikolojik baskıyı hiçbiri de yaşamayacak. Knov'un durumunu anlayışla karşılıyorum ben açıkçası ve bahsettiğin iki muhafız arası farkın yüksek olacağını da düşünmüyorum.