Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?

• Kullanılan toplam oy
    99
Warg ve yeşilgören özelliği bu zamana kadar sadece ilk insanların soyundan gelenlerde görüldü. Bilinen yeşilgörenler, Bran, Jojen, Kanlıkuzgun ve kuzeydeki Wargların tamamı ilk insanlar kanı taşıyor. Strong hanesi de ilk insanlar soyundan bir hane. Larys'in de warg olma ihtimali yüksek.
Asoiaf evreninde birçok büyü kan bağıyla aktarılıyor gibi görünüyor. Sadece Targaryen kanı taşıyanların ejder evcilleştirebilmesi gibi.
Ned Stark'ın bütün çocukları warg değil miydi? Warg ve yeşilgören farklı tanımlardı diye hatırlıyorum. Stark çocuklarının hepsi bilinçsiz de olsa kurtlarının bedenine giriyordu, bilinçli yapan sadece Bran'di.

Theon 2. Kitapta warglayan ironbornlardan bahsediyor. İronbornlarda da warg var. Euronun bunu yapabildigi teorisi de var
Demir Adalar da ilk insanlar soyundan geliyor.

Jojen yeşilgören değil, sadece yeşil rüya görüyor. Ben Targaryen rüyalarının da yeşil rüya olduğunu düşünüyorum, yani yeşilgörenler tarafından gördürülüyor. Targaryenlerin geleceği görmek için ateşe bakmaları gerekirdi, sonuçta ateşin gücünü kullanıyorlar. Rüya görüyor olmaları çok ters. Melisandre rüya görmemek için uyumuyordu bile.
Bence Brynden Bran'i nasıl ayağına getirdiyse, ustasının da Brynden'i getirmiş olması gerek. İşin içine ejderhanın üç başı, v.prens de girince Targaryenler kıyametten yeşilgörenler tarafından kurtarıldılar. Ötekiler de yeşilgörenlerin gücüne sahip, muhtemelen gelecekteki düşmanlarını yok etmek için Valyria'yı yokedenler de onlar. Bunun için de yüzsüz adamları kullandılarsa mükemmel olurdu benim için. Ben istiyorum ki her şey birbirine bağlansın.:D
Targaryen'lerin rüyaları hiç yeşil rüya gibi değil. Yeşil rüyalar daha bilinçli şeyler gibi duruyor. Targlar ise sembolik kehanetler görüyor ve yorumluyorlar.
Targların ateşe bakması daha iyi olurdu eve. Sonuçta Valyria'lıların ateş ve kan büyülerinde usta olduklarını biliyoruz.
Valyria'nın yok olması kesinlikle tesadüf değil, evet. Ben de o tür bir şey çıkmasını bekliyorum.

Ned Stark'ın bütün çocukları warg değil miydi? Warg ve yeşilgören farklı tanımlardı diye hatırlıyorum. Stark çocuklarının hepsi bilinçsiz de olsa kurtlarının bedenine giriyordu, bilinçli yapan sadece Bran'di.
Warg yeşilgörenin altı gibi bir şey. Sadece hayvanların gözünden görebiliyorlar. Yeşilgörenler hem havyanlar, hem ağaçlar hem de rüyalarla görebiliyorlar.
Evet hepsinde böyle emareler vardı. Zaten hepsi çok güçlü şekilde ilk insan kanı taşıyor. Pakt zamanında yeşilgören orman çocuklarıyla doğrudan yakın ilişkileri olan bir ailenin soyundan geliyorlar çok yüksek ihtimalle zaten. Yani o büyü Stark ailesinde güçlüdür.

Targaryen'lerin rüyaları hiç yeşil rüya gibi değil. Yeşil rüyalar daha bilinçli şeyler gibi duruyor. Targlar ise sembolik kehanetler görüyor ve yorumluyorlar.
Targların ateşe bakması daha iyi olurdu eve. Sonuçta Valyria'lıların ateş ve kan büyülerinde usta olduklarını biliyoruz.
Valyria'nın yok olması kesinlikle tesadüf değil, evet. Ben de o tür bir şey çıkmasını bekliyorum.
Targların rüyasına Ejder Rüyaları denmiyor mu zaten? Farklı olmaları gerekiyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık