Hayır, onlarda rüya görenler var. Kehanet gibi rüyalar görenleri var. Bilinenleri Daenys (Valyria kıyametini görüyor), Fatih Aegon (muhtemelen uzun geceyi ve Azor Ahai'yi görüyor), Avare Daeron (Uzun Duncan'ın amcasını öldürdüğünü görüyor)
Jojen yeşilgören değil, sadece yeşil rüya görüyor. Ben Targaryen rüyalarının da yeşil rüya olduğunu düşünüyorum, yani yeşilgörenler tarafından gördürülüyor. Targaryenlerin geleceği görmek için ateşe bakmaları gerekirdi, sonuçta ateşin gücünü kullanıyorlar. Rüya görüyor olmaları çok ters. Melisandre rüya görmemek için uyumuyordu bile.
Bence Brynden Bran'i nasıl ayağına getirdiyse, ustasının da Brynden'i getirmiş olması gerek. İşin içine ejderhanın üç başı, v.prens de girince Targaryenler kıyametten yeşilgörenler tarafından kurtarıldılar. Ötekiler de yeşilgörenlerin gücüne sahip, muhtemelen gelecekteki düşmanlarını yok etmek için Valyria'yı yokedenler de onlar. Bunun için de yüzsüz adamları kullandılarsa mükemmel olurdu benim için. Ben istiyorum ki her şey birbirine bağlansın.