Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?

• Kullanılan toplam oy
    99
Peki ben sorayim bir tane de soru Randyll Tarly mi? yoksa Tywin Lannister mi daha iyi komutan. Ikisinin bir muhaberede karşı karşıya gelmesini çok isterdim. Ama kazanan çok büyük bir hata olmazsa Tarly olur gibi geliyor hep. Yine de kitabı okuyanlar ne der acaba.

Larys'te de Bran'in gücü tarzı bir şey var galiba. Kralın odasında sürekli fare görünüp duruyor. Onlar sayesinde görüyor olabilir her yeri. Kitabın çoğunu okusam da böyle bir şey var mıydı bilmiyorum.
Strong ailesi ilk insanlardan gelen bir aile. Dolayisi ile olabilir
Warg ve yeşilgören özelliği bu zamana kadar sadece ilk insanların soyundan gelenlerde görüldü. Bilinen yeşilgörenler, Bran, Jojen, Kanlıkuzgun ve kuzeydeki Wargların tamamı ilk insanlar kanı taşıyor. Strong hanesi de ilk insanlar soyundan bir hane. Larys'in de warg olma ihtimali yüksek.
Asoiaf evreninde birçok büyü kan bağıyla aktarılıyor gibi görünüyor. Sadece Targaryen kanı taşıyanların ejder evcilleştirebilmesi gibi.
Theon 2. Kitapta warglayan ironbornlardan bahsediyor. İronbornlarda da warg var. Euronun bunu yapabildigi teorisi de var
Peki ben sorayim bir tane de soru Randyll Tarly mi? yoksa Tywin Lannister mi daha iyi komutan. Ikisinin bir muhaberede karşı karşıya gelmesini çok isterdim. Ama kazanan çok büyük bir hata olmazsa Tarly olur gibi geliyor hep. Yine de kitabı okuyanlar ne der acaba.
Tarly cok cok dahabiyi bir general.
Rheagar gibi dövüşten anlamayan biri tarafından yaralanan Robert'ı, Dayne ve Selmy gibiler tek elle tokatlar. Abartmayın şu çakma dağı.
Rheagar dovusten anliyordu. Daha dogrusu robertin girdigi ilk dovustu. Rheagar ise bir kac cagismaya girmisti. Robert iyi bir savasci. Aglayabilirsin
Jaime, Robert mı alıyor. aksdjaslkdjalsd lannisterciler lütfen :hhh:
Jaime roberti alir. Lannisterci degilim.

Hayır, onlarda rüya görenler var. Kehanet gibi rüyalar görenleri var. Bilinenleri Daenys (Valyria kıyametini görüyor), Fatih Aegon (muhtemelen uzun geceyi ve Azor Ahai'yi görüyor), Avare Daeron (Uzun Duncan'ın amcasını öldürdüğünü görüyor)
Jojen yeşilgören değil, sadece yeşil rüya görüyor. Ben Targaryen rüyalarının da yeşil rüya olduğunu düşünüyorum, yani yeşilgörenler tarafından gördürülüyor. Targaryenlerin geleceği görmek için ateşe bakmaları gerekirdi, sonuçta ateşin gücünü kullanıyorlar. Rüya görüyor olmaları çok ters. Melisandre rüya görmemek için uyumuyordu bile.
Bence Brynden Bran'i nasıl ayağına getirdiyse, ustasının da Brynden'i getirmiş olması gerek. İşin içine ejderhanın üç başı, v.prens de girince Targaryenler kıyametten yeşilgörenler tarafından kurtarıldılar. Ötekiler de yeşilgörenlerin gücüne sahip, muhtemelen gelecekteki düşmanlarını yok etmek için Valyria'yı yokedenler de onlar. Bunun için de yüzsüz adamları kullandılarsa mükemmel olurdu benim için. Ben istiyorum ki her şey birbirine bağlansın.:D

Theon 2. Kitapta warglayan ironbornlardan bahsediyor. İronbornlarda da warg var. Euronun bunu yapabildigi teorisi de var

Rheagar dovusten anliyordu. Daha dogrusu robertin girdigi ilk dovustu. Rheagar ise bir kac cagismaya girmisti. Robert iyi bir savasci. Aglayabilirsin

Savaşta alamaz anca bir turnuva falan olursa :oleyo:

Biz sanki boş savaşçı diyoruz. Adam iyi bir savaşçı ama kıyasladığın isimlere bir bak istersen.

Savaşta alamaz anca bir turnuva falan olursa :oleyo:
Biz sanki boş savaşçı diyoruz. Adam iyi bir savaşçı ama kıyasladığın isimlere bir bak istersen.
daario- victorian greyjoy- Jorah mormont- loras- mountain- sandor- brianne- robert baretheon- oberyn- garland- güçlü belwas- barristan- jaime (en güçlü)
bakın bu hala geçerli. robert sağdakileri alamaz, soldakileri alabilir.

daario- victorian greyjoy- Jorah mormont- loras- mountain- sandor- brianne- robert baretheon- oberyn- garland- güçlü belwas- barristan- jaime (en güçlü)
bakın bu hala geçerli. robert sağdakileri alamaz, soldakileri alabilir.
Oberyn martell'i koyabilir miyiz peki hocam? Yani isim var da efsane midir yoksa iyi birisi deyip geçelim mi

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık