Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?

• Kullanılan toplam oy
    99
Keko yada simp olsa gününü gün ederdi Reis.

Ben fahişemiyim lan diye koydu lafı, zaten alayının da içinden geçer.
Ne Daemon ne Aemond teke tekte Cole Reisi alamazlar :mincika:
Adam olsa o gece öldürürdü kendini.
Aynen öyle bu arada. Kendi zevkine görevini sattı. Sonra alması gereken cevabı alınca düşman kesildi. kekoluğu sayesinde gayette kral gibi yaşıyor kraliçenin yanında.
Gorilden hallice işte dövüşmesi bir anlam iade etmiyor. Araya alır kevgire çevirirler.

Adam olsa o gece öldürürdü kendini.
Aynen öyle bu arada. Kendi zevkine görevini sattı. Sonra alması gereken cevabı alınca düşman kesildi. kekoluğu sayesinde gayette kral gibi yaşıyor kraliçenin yanında.
Gorilden hallice işte dövüşmesi bir anlam iade etmiyor. Araya alır kevgire çevirirler.
Araya alırlarsa anca yoksa ikisini de cebinden çıkarır hatta dizideki Cole bu konuda biraz kısılmış. Spoiler değil bu yazdıklarım. Normalde Daemon ve Harwin'i doğduğuna pişman ediyor :mincika:

Cole, Prenses konusunda sonuna kadar haklı, gelip adama beni kimse anlamıyor kimse benim yerimde olmak istemez keşke bu sorumluluklar üstümde olmasaydı demeyi biliyordu. Cole, kadının istediklerinin dışında bir şey söylemedi ona. Ava çıktıkları bölümü tekrar izle.

Sonra gelip adama fahişe hayatı yaşa benim için diyor, tabiki kabul etmeyecek. Kraliçe konusu da tamamen denk gelme. Zayıf bir anında kraliçe iyi davrandı, doğru zamanda doğru yerlerde oldu. Karşılığında da diyarın en güçlü şovalyesini hizmetine aldı, eleman zaten şovalye, işini yapıyor :a:

Cole belki 10 numara beş yıldız bir karakter değil ama Daemon, Rhaenyra falan bunlardan iyi. Aemond şimdilik gayet iyi gidiyor sonra ne olur bakarız.

Araya alırlarsa anca yoksa ikisini de cebinden çıkarır hatta dizideki Cole bu konuda biraz kısılmış. Spoiler değil bu yazdıklarım. Normalde Daemon ve Harwin'i doğduğuna pişman ediyor :mincika:

Cole, Prenses konusunda sonuna kadar haklı, gelip adama beni kimse anlamıyor kimse benim yerimde olmak istemez keşke bu sorumluluklar üstümde olmasaydı demeyi biliyordu. Cole, kadının istediklerinin dışında bir şey söylemedi ona. Ava çıktıkları bölümü tekrar izle.

Sonra gelip adama fahişe hayatı yaşa benim için diyor, tabiki kabul etmeyecek. Kraliçe konusu da tamamen denk gelme. Zayıf bir anında kraliçe iyi davrandı, doğru zamanda doğru yerlerde oldu. Karşılığında da diyarın en güçlü şovalyesini hizmetine aldı, eleman zaten şovalye, işini yapıyor :a:

Cole belki 10 numara beş yıldız bir karakter değil ama Daemon, Rhaenyra falan bunlardan iyi. Aemond şimdilik gayet iyi gidiyor sonra ne olur bakarız.
Yahu Cole kral muhafızı. Kral muhafızları bekaret yemini ediyorlar. Eğer aşk adamıysan, evlenip düzgün bir hayat yaşamak istiyorsan kral muhafızı olmayacaksın aga. Ama bu yemini doğrudan korumakla görevli olduğun kadınla yatarak çiğniyorsun. Yani bak Westeros'un ortaçağ zihniyetini falan geçtim bugün bile bir iş yerinde üstünle yatmak etik olarak aşırı sakat bulunan bir durumdur.

Cole'un böyle bir fahişe hayatı yaşamak istememesi tamam eyvallah anlaşılır. Ama kendisi çok ahlaklıymış gibi prensese gider yapıp düşman kesilmesinin hiçbir ahlaklı tarafı yok.

Cole red yiyince abi o.... idi zaten diyen klasik erkeklerden farklı değil.

Bir de şu "ama Rhea da bunu istiyordu" argümanına anlam veremiyorum. Rheanyrea'nın keyfinin kahyası mısınız birader? Kadın söz mü verdi? Şerefi üzerine tahtı istemeyen kafam rahat prenses olacam diye yemin mi etti? Bugün öyle düşünür yarın fikirleri değişir kimseyi de bağlamaz bu durum.

Bilemiyorum daha önce çok üstünde düşündüğüm bir teori değil ya :D. Çünkü çok fazla temeli atılmış bir şey değil. Bir yakıştırmadan ibaret. One Piece'de ne zaman gizemli bir karakter çıksa o karakterin serideki muallakta kalmış karakterlerden biri olduğuna dair mantar gibi teorilerin türemes gibi düşünebilirsin.

Robert falan sadece kukla zaten. Targaryenleri asıl onlar bitirdi. Kısaca anlatırsam her şey seçilmiş prensin doğması için yapılan evlilik(Aerys Rhealla)'e karşı reaksiyon. Çünkü ejderleri geri getirecek birisini istemediler. Muhtemelen Summerhall faciası da maesterlar yüzünden(facia öncesi konseye giren maester Pycelle, ki çok ilginçtir ondan öncekilerin ard arda ölmesinden sonra geliyor)

Şunu da ekleyim ejderleri asıl ortadan kaldıranlar da onlar muhtemelen. Çünkü danstan sonra hiçbir yumurtanın çatlamaması mantıklı değil. Maesterlar muhtemelen yumurtaları zehirlediler. Ancak mesele şu ki kral Jaeherys zamanında keşif için gemi bulmak isteyen bunun için de 3 yumurta çalıp onları Braavoslulara satan bir kız vardı. Muhtemelen Dany'nin eline geçenler de o yumurtalar. Danstan çok önce çalındıkları için zehirlenmediler.
Dizide de bu teoriyi destekleyecek şeyler atıyorlar araya. Viserys'in tedavisinin asla iyiye gitmemesi, eski üstadın yeni yöntemleri reddedip aga sülük iyidir demesi gibi ufak noktalar var. Bence de üstatlar asıl ejderfelaketidirler.

Yahu Cole kral muhafızı. Kral muhafızları bekaret yemini ediyorlar. Eğer aşk adamıysan, evlenip düzgün bir hayat yaşamak istiyorsan kral muhafızı olmayacaksın aga. Ama bu yemini doğrudan korumakla görevli olduğun kadınla yatarak çiğniyorsun. Yani bak Westeros'un ortaçağ zihniyetini falan geçtim bugün bile bir iş yerinde üstünle yatmak etik olarak aşırı sakat bulunan bir durumdur.

Cole'un böyle bir fahişe hayatı yaşamak istememesi tamam eyvallah anlaşılır. Ama kendisi çok ahlaklıymış gibi prensese gider yapıp düşman kesilmesinin hiçbir ahlaklı tarafı yok.

Cole red yiyince abi o.... idi zaten diyen klasik erkeklerden farklı değil.

Bir de şu "ama Rhea da bunu istiyordu" argümanına anlam veremiyorum. Rheanyrea'nın keyfinin kahyası mısınız birader? Kadın söz mü verdi? Şerefi üzerine tahtı istemeyen kafam rahat prenses olacam diye yemin mi etti? Bugün öyle düşünür yarın fikirleri değişir kimseyi de bağlamaz bu durum.
Cole yeminini tutmamanın verdiği yükü taşıyor zaten o konuşmadan önce de, sonra da bakıyor yeminini bir ... için bozmuş. Cole Red yiyince bilmem ne yapan klasik erkek falan değil diziyi nasıl takip ediyorsunuz ? Kadın gayet Cole ile beraber olacağını söylüyor, bahsettiğin klasik erkeklerden kaçı kadın gel birlikte oluruz dedikten sonra hayır der ?

Hem anlam da veremiyorum bu tavrınıza yani Rhaenyra öyle bir karakter değil mi ? Cole iftira mı atıyor kadına :hhh:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık