Bana tanıdığım birini hatırlattı bu yorumE daha güzel ya, olan şeyi teori gibi yazardı, hiç anlamıyorsun bu işlerden
Bana tanıdığım birini hatırlattı bu yorumE daha güzel ya, olan şeyi teori gibi yazardı, hiç anlamıyorsun bu işlerden
Şu klişe antika gifle cevap verecem buna hazır got havası tekrar esiyorken.Bitmiş bir hikaye bu, bunda o kadar çok teori kasılmaz.
Bu adam gerçek hayatında eğer bunları dediyse tam bir gerizekalıymış.Böyle bir diziden teklif alıyor ve bunların olacağını düşünmüyor?Matt Smith, House of the Dragon'daki Seks Sahnelerinden Şikayetçi: "Biz Ne Yapıyoruz?" – Kayıp Rıhtım
Matt Smith, yaklaşan House of the Dragon dizisi hakkında konuştu. Yıldız aktör, yapımdaki seks sahnelerinin gerekliliğini sorguluyor.kayiprihtim.com
Ee bu @RedTeroRBu adam gerçek hayatında eğer bunları dediyse tam bir gerizekalıymış.Böyle bir diziden teklif alıyor ve bunların olacağını düşünmüyor?
Çok kral konuşmuş beee
Ben herife ısınmıştım, bu beyanından sonra çok acayip soğudumÇok kral konuşmuş beee
Kim bu adam, kim bu kral, kim bu şahane insan.Ben herife ısınmıştım, bu beyanından sonra çok acayip soğudum
Yalnız bu bölümde olanlar kitapta da vardı. :d