Ben kitabı okuyacaktım ama okumadım. İyi ki de okumamışım, şimdi heyecanlı heyecanlı izliyorum bölümleriKitap geekleri dadanmış konuya
Ben kitabı okuyacaktım ama okumadım. İyi ki de okumamışım, şimdi heyecanlı heyecanlı izliyorum bölümleriKitap geekleri dadanmış konuya
Kitaplarla ilgili konu var zaten.Haklısın bu konuda spoiler içine koysan bile gerek yok. Kitaplarla ilgili bir konu açılabilir.
Sanki ateş yanığı gördüm ben, muhtemelen ejderhanın biri közleyecekken son anda yırtmış biri gibi düşünmüştüm.Bölüm sonunda Daemon'un öldürmeye gittiği adamda Stone Men'lerin hastalığından mı var?
Öyleyse eğer bu hastalık dokunarak bulaşmıyor muydu sanki ben mi yanlış hatırlıyorum?
Daemon herifin yarısını eline almış geliyordu ve suratı da kan içindeydi, bu hastalık Daemon'a da bulaşmasın şimdi?
Diğer kitaplar ne kadar kötüyse o kadar kötü.Hatalar falan var ama serinin diğer kitaplarından daha fazla değil.Kitaplarla ilgili konu var zaten.
Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi Kitap Tartışma
arkadaşlar bu konuyu , kitapları okuyanlar için tartışma ve sohbet konusu olmadığı için açıyorum. Okunan kitapları 5. kitap olarak varsayıyorum. Ama 3. kitaptan sonrası hakkında yazılacakları spoiler içinde yazarsak daha güvenli olur. Hatta yazarken "dördüncü kitaptan spoiler, beşinci...korsanfan.com
Bu arada Fire and Blood'ı okumayı düşünüyorum ama çevirisi çok kötü diyorlar. Bir bilgisi olan var mı? :/
Bir önceki bölümün sonunda da maske ve yaralar vardı suratında, Daemon vs. gelip ejderhaları ile ortalığı ateşe vermeden evvel yani.Sanki ateş yanığı gördüm ben, muhtemelen ejderhanın biri közleyecekken son anda yırtmış biri gibi düşünmüştüm.
evet şimdi baktım dediğin gibiymiş, yanıktan daha farklı birşey gibi duruyor.Bir önceki bölümün sonunda da maske ve yaralar vardı suratında, Daemon vs. gelip ejderhaları ile ortalığı ateşe vermeden evvel yani.
He bunun da öncesinde bir şey olduysa bilmiyorum, Velaryon'lar ejderhaları ile yaktıysa eğer dediğin gibi olabilir.