Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    98
İlk iki bölümü okudum. İyi bir şeye benziyor ama GoT'taki karakterlerin ağırlığı yok. GoT'takilerin hepsi birbirinden kaliteli karakterlerdi. Buradaki bütün karakterleri tek bölümde harcasan, kimse tek damla göz yaşı dökmez. Yine de Targaryen saltanatı izlemek sarıyor. GoT'un içinde olduğunuzu hissediyorsunuz.
 
Daemon önce abisinden yardım isteyip sonra yardım teklifi kabul olunca gururuna yediremeyip niye kafayı sıyırdı lan? Hiç istemeseydin kardeş. Bundan bağımsız mı yardım çağırdılar acaba. Tek başına yaptığı şov normal şartlar altında GoT evreninde yapılacak şov değildi adamı keser biçerler orada aşırı yetenekli bir savaşçı değilsen ki gördüğümüz kadarıyla değildi Daemon. Bu aşırılık dışında dizi gerçekten çıkartıp masaya vuruyor kıvamı müthiş spoilercılar çok daha fazlası gelecek diyor. Umarım herhangi bir şekilde spoiler yemeyiz bundan. Bari bu dizi temiz kalsın.
 
Bu savaştan çok tek taraflı tokatlama yanlış hatırlamıyorsam, daemon vs Aemond'ı diyorum ben. İlk sezonda 10 sene mi ne zaman atlaması yapacaklardı galiba, sezon finalini bununla yapacaklarını sanmıyorum, viserys'in ölümüyle olabilir belki.
Hayır çok başa baş gidiyor çatışma ama Vhagar farkını ortaya koyuyor tabi ki.
Daemon vs Aemond inanılmaz başka bir savaş. Vhagar için müthiş bir final.
Uff heyecanlandım şimdiden. Bunları görmeden ölmemeliyim.

Buna pek savaş denemez ama :ehe:
Sonuçta iki ejderha savaşıyor, sırtlarında iki çocuk olsa da. Ejderha varsa yıkım boyutu açısından her türlü ciddi bir çatışma. :D
Ama ben bu çatışmanın en çok spontaneliğini ve dramatik sonunu seviyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık