Anlaşılan bugünkü bölüm de leş, uyurken izleyebilirim o halde . Bir şey kaybetmem sanırım
Yazarın bu sezona etkisi yok, 3.de olacak.dizinin adı yazarın fantezileri olarak değişterseler de olurmuş
Yazarın nasıl etkisi yok, Bu dizinin senaryosunu bakkal mehmet mi yazıyor ? Bi senarist yerine yazar dedik diye gidip r.r martin'i mi anladın ustam?Yazarın bu sezona etkisi yok, 3.de olacak.
Dizinin senaryosunu senaristler yazıyor, yazar danışman sadece. Yazar dersen herhalde şişko anlaşılır ayrı şeyler.Yazarın nasıl etkisi yok, Bu dizinin senaryosunu bakkal mehmet mi yazıyor ? Bi senarist yerine yazar dedik diye gidip r.r martin'i mi anladın ustam?
Kral sen de benim gibi Stark'çıydın diye hatırlıyorum. En güçlü karakter Jon Snow di mi?Jaime simpi gelmiş yine
Yaşadığı dönemin en güçlü karkateri adam açık ara
Bu dizide Aegon'cuyuz.Kral sen de benim gibi Stark'çıydın diye hatırlıyorum. En güçlü karakter Jon Snow di mi?
Bu seride bile en jenerik, en ana karakter gibi kimse onu sevmişsin be Alpa...Kral sen de benim gibi Stark'çıydın diye hatırlıyorum. En güçlü karakter Jon Snow di mi?
Adam gibi adamdı John Snow seride var mı onun kadar adamı söyle onun fanı olak.Bu seride bile en jenerik, en ana karakter gibi kimse onu sevmişsin be Alpa...