Jaime'ci değilim. Jaime daha güçlü dediğim için Red takılıyor.Sana da geyiğine takılmışımdır o zaman. dsadasSen Jaimeci miydin yahu? Bana sanki Jaimeci olduğum için laf ettiğini hatırlar gibiyim
Muh queen Crispi'nin özeti:Aynen kanka
Jaime'ci değilim. Jaime daha güçlü dediğim için Red takılıyor.Sana da geyiğine takılmışımdır o zaman. dsadasSen Jaimeci miydin yahu? Bana sanki Jaimeci olduğum için laf ettiğini hatırlar gibiyim
Muh queen Crispi'nin özeti:Aynen kanka
Reis yine doğruları konuşmuşJaime'ci değilim. Jaime daha güçlü dediğim için Red takılıyor.Sana da geyiğine takılmışımdır o zaman. dsadas
Muh queen Crispi'nin özeti:
Eleman kitapta şov yapıyormış yavAçık konuşmak gerekirse Cole'un öyle çok gazlanmayı gerektiren bir şey yaptığını hatırlamıyorum. Diziyi izleyemiyorum ama sanırım en son hiç olmayan kraliçenin öldüğü zamanlar yaşandı değil mi? O zaman birkaç bölüm kalmıştır tahminen.
Yani herkesin kendi görüşü vardır da bunu diyenlerin fazlasıyla abarttığı kanaatindeyim.Eleman kitapta şov yapıyormış yav
Daemon’u tokatlıyor, sonra başka bir turnuvada Joffrey’i öldürüyor, ayrıca şöyle bir şey de yapmış;Yani herkesin kendi görüşü vardır da bunu diyenlerin fazlasıyla abarttığı kanaatindeyim.
Onlar önceki kısımda olan olaylar. Hani sen öyle sorunca geleceğe yönelik ne olur diye düşündüm.Daemon’u tokatlıyor, sonra başka bir turnuvada Joffrey’i öldürüyor, ayrıca şöyle bir şey de yapmış;
prenses tarafından reddedilmenin öfkesiyle turnuvanın tam anlamıyla içinden geçen criston cole, önce prenses rhaenyra’nın şövalyesi harwin strong ile olan düelloda strong’un kemiklerini kırar, daha sonra damat laenor velaryon’un şövalyesi sör joffrey ile karşılaşan cole, kullandığı çivili gürz ile sör joffrey’in kafasına onlarca kez vurarak sör joffrey’i kanlar içinde bayıltır, çok geçmeden de sör joffrey hayatını kaybeder.
ALINTI
Bireysel dövüş anlamında baya hakkı yenilmiş adamın. Ayrıca Kingmaker diyorlar, siyasi olaylarda da çok büyük rolü var. Dizi itin bir yerine sokmuş karakteri.
Aegon'u ikna eden o.Onlar önceki kısımda olan olaylar. Hani sen öyle sorunca geleceğe yönelik ne olur diye düşündüm.
Criston Cole'a Kingmaker diyorlar evet ama bu unvanın ağırlığını verecek bir şey yaptığını düşünmüyorum. Çünkü Viserys öldüğü zaman kral eli Ottoydu. Zaten karısı ve çocukları da başkentte. Rhaenyrea ejderhakayasında. Yani yeşiller sarayda güçlüler. Eğer km lord kumandanı siyah destekçisi birisi olsaydı belki işleri tersine çevirebilirdi bir ihtimal. Ama gene de Cole olmasa Aegon asla kral olamazdı yaptığı şey aşırı kritik gibi bit şey yok