Yasak kitaptan konuşmaya gerek yok burada.Kitaptan konuşmak yasak değil mi spoiler olur diye. İlerisinde olacak savaşları da batırma ihtimalleri var. Aralıklari güzel doldurmayı basaramiyorlar.
Yasak kitaptan konuşmaya gerek yok burada.Kitaptan konuşmak yasak değil mi spoiler olur diye. İlerisinde olacak savaşları da batırma ihtimalleri var. Aralıklari güzel doldurmayı basaramiyorlar.
İlk sezon zaten kötüydü bu sezon dahamı berbat ? ilk sezon 1 bölüm anca dayanabildim.2.ci sezon iyi olsaydı belki tekrar bir şans verirdim.Valla billaha bu dizi bu sezon benim çok kalbimi kırdı ya geçen sezonla bu sezon arasında niye bu kadar fark var çözemedim.
Anası böyle değildi ki. Anası son derece çirkin, hırslı,hareketli, meşhur bir kadın imiş. Zaten Daemon da anasına benziyor bu yönleriyle. Annesi, Daemon daha 3 yaşındayken ölüyor, yani annesini tanıyamadan, annesi göçüyor. Bu görüleri de lanet gibi bir şey, her seferinde kötü bir şeyler gösteriyor Daemon’a. Hiç tanıyamadığı ve muhtemelen özlemini çektiği annesiyle korkutuyorlar adamı. En sonunda ananım ben senin dedikten sonra şoka uğruyor ama kabus olduğunun da farkında. Çünkü annesi, bu daha 3 yaşındayken ölüyor. Bu kadar güzel hayal etmesi de annesi hakkında hiçbir düşüncesinin olmaması, normalde annesi çirkin bir kadınken, gördüğü hayalde sıradan bir targ kadını. Artı bu sahne dizide mi çekilmiş, kitapta var mı bilmiyorum. @Gutts kitapta da var mıydı böyle bir şey?Targların bir anaları kalmıştı bu bölüm anasıyla yapanı da gördük.
Sizin gibi medeniyete tüküreyim.
Bu ne la? Starrk'lar dışında şerefli insan yok mu bu lanetli kıtada anasını satayımTargların bir anaları kalmıştı bu bölüm anasıyla yapanı da gördük.
Sizin gibi medeniyete tüküreyim.