Keşke ejderhaların Drogbası'nın dönemini görebilseydik. Baleron muydu neydi daha billurlusu yok dediler kaç kere
Bu kralın kardeşi GOT'dakİ Rheagar'ı oynamıştı.Kimi kast ettin ya çakma Rhaegar derken? Ejderlerin dansı döneminde Rhaegar'a benzeyen bir Targaryen yok. Rhaenyrea'ya çakma Dany diyebiliriz ama. Ya da Dany'e çakma Rhaenyrea
Hiç olmasa kafasını gösterdiler.Keşke ejderhaların Drogbası'nın dönemini görebilseydik. Baleron muydu neydi daha billurlusu yok dediler kaç kere
Carpeyi fişlemek bahane subliminali salmak şahaneHiç olmasa kafasını gösterdiler.
@carpe d. em gelip kötü kötü şakalar yapma son dönem aldın başını yürüdün zaten.
Hayır ya Got'da Rhaegar'ı Matt Smith oynamadı.Bu kralın kardeşi GOT'dakİ Rheagar'ı oynamıştı.
Rhaegar'ı canlandıran Wilf Scolding'ti.Bu kralın kardeşi GOT'dakİ Rheagar'ı oynamıştı.
Kaşına gelen her şeyi benden bilme şapşikHiç olmasa kafasını gösterdiler.
@carpe d. em gelip kötü kötü şakalar yapma son dönem aldın başını yürüdün zaten.
Hareketli bir lise+3yıllık yurt hayatından sonra o köftehorlukları da bilirim de Datte, bastırmaya çalışıyorum O değil de dershanem çok garipti lan. İlk sene 17 kız 4 erkek ikinci sene 9 erkek bir kız vardı sınıfta. İki ayrı evren gibiydi aynı sınıfCarpeyi fişlemek bahane subliminali salmak şahane
Eragon ile büyümüş biri olarak bu bana hakarettir2. yada 3. sezonla beraber olaylara girerler diye düşünüyorum. Büyük bütçe gelmesi lazım diziye düzgün bir şeyler yapabilmeleri için.
Asya ejderi ne ya küfür gibi.
Gerçi bak ne diyeceğim sana @kekomancer ve @Historia Asya Ejderlerini seviyorlardır
Tywin reis çıksa bir yerden başlarım diziyeBu ejder ailesini de hiç sevmem zaten hile açmışlar, ejderha nedir lan