Boyut olarak daha büyükler ama yansıtamamışlar.Ejderhaları ete boğmaları lazım. Sakat kertenkele gibi geziyorlar ortalıkta daha kudretli olmalılar. İlk bölümün sonlarında havalanan ejder tam bir çirozdu. Got'dakiler azman gibiydi bunların yanında
Boyut olarak daha büyükler ama yansıtamamışlar.Ejderhaları ete boğmaları lazım. Sakat kertenkele gibi geziyorlar ortalıkta daha kudretli olmalılar. İlk bölümün sonlarında havalanan ejder tam bir çirozdu. Got'dakiler azman gibiydi bunların yanında
En güçlü dönemindeki Targaryen hanesinin ejderlerinden hayvan gibi kudret beklerdim ben. İnşallah daha gözükecek olan azman modelleri vardır.Boyut olarak daha büyükler ama yansıtamamışlar.
Oradakiler biraz free takılıyordu bunlar ehlileşmiş olduğu için önüne ne kadar koyuyorsan o kadar yiyor galiba. Viserion'un fat olmasından dolayı kolayca öldüğünü düşünebilirim.Ejderhaları ete boğmaları lazım. Sakat kertenkele gibi geziyorlar ortalıkta daha kudretli olmalılar. İlk bölümün sonlarında havalanan ejder tam bir çirozdu. Got'dakiler azman gibiydi bunların yanında
Vhagar mıydı neydi o baya büyük zaten ama ne zaman görürüz onu bilemenko. Çok fazla ejdere doyacağız zaten merak etme.En güçlü dönemindeki Targaryen hanesinin ejderlerinden hayvan gibi kudret beklerdim ben. İnşallah daha gözükecek olan azman modelleri vardır.
En güçlü dönemindeki Targaryen hanesinin ejderlerinden hayvan gibi kudret beklerdim ben. İnşallah daha gözükecek olan azman modelleri vardır.
Bu ejder ailesini de hiç sevmem zaten hile açmışlar, ejderha nedir lanOradakiler biraz free takılıyordu bunlar ehlileşmiş olduğu için önüne ne kadar koyuyorsan o kadar yiyor galiba. Viserion'un fat olmasından dolayı kolayca öldüğünü düşünebilirim.
Onu gördük zaten, cenazeyi yakan o değil miydi.Vhagar mıydı neydi o baya büyük zaten ama ne zaman görürüz onu bilemenko. Çok fazla ejdere doyacağız zaten merak etme.
Bizim çakma Rhaegar'ın ejderyası aralarındaki en büyüğüydü o da Vhagar diye hatırlıyorum. İsmini karıştırıyor olabilirim baya oldu çünkü okuyalıBu ejder ailesini de hiç sevmem zaten hile açmışlar, ejderha nedir lan
Onu gördük zaten, cenazeyi yakan o değil miydi.
Müge Anlı hanesini ben de sevmem ama ejderhalar karizmatik 23 Nisan süsü asya ejderlerinden sonra bunları görmek iyi geliyorBu ejder ailesini de hiç sevmem zaten hile açmışlar, ejderha nedir lan
Onu gördük zaten, cenazeyi yakan o değil miydi.
2. yada 3. sezonla beraber olaylara girerler diye düşünüyorum. Büyük bütçe gelmesi lazım diziye düzgün bir şeyler yapabilmeleri için.Bizim çakma Rhaegar'ın ejderyası aralarındaki en büyüğüydü o da Vhagar diye hatırlıyorum. İsmini karıştırıyor olabilirim baya oldu çünkü okuyalı
Asya ejderi ne ya küfür gibi.Müge Anlı hanesini ben de sevmem ama ejderhalar karizmatik 23 Nisan süsü asya ejderlerinden sonra bunları görmek iyi geliyor