Pes 04 - 05 falan oynarken bütün özelliklerini en yükseğe çektiğim fantezi bir oyuncu yapardım. Aynı bu dizideki valeryonlar gibi uzun beyaz örgülü saç siyah ten şeklinde ayarlardım afrikanın bağlarından kopmuş çılgın bir zenci misali. Izdırap gibi çökerdim rakiplere aklıma o günler geldi.Valeryon Hanesi'ni komple zenci yapacaklar sanırım. Kitapta bembeyaz tene sahip olmak hanenin temel özelliklerinden biriydi. Dizide ise siyah ten beyaz saç kombosu olacak anlaşılan.
Onlar berbat duruyor ki o zenci oyuncu. Yani ne gerek var ki böyle bir şey yapıyorlar. Tüm siyahileri temsil etmiş mi oldu şimdi?Pes 04 - 05 falan oynarken bütün özelliklerini en yükseğe çektiğim fantezi bir oyuncu yapardım. Aynı bu dizideki valeryonlar gibi uzun beyaz örgülü saç siyah ten şeklinde ayarlardım afrikanın bağlarından kopmuş çılgın bir zenci misali. Izdırap gibi çökerdim rakiplere aklıma o günler geldi.
Bunu bir de eserin sahibine zorla kabul ettirmişlerdir bir nevi. Adam hayır dese linç yerOnlar berbat duruyor ki o zenci oyuncu. Yani ne gerek var ki böyle bir şey yapıyorlar. Tüm siyahileri temsil etmiş mi oldu şimdi?
Ne demiş biliyor musun Got için.Bunu bir de eserin sahibine zorla kabul ettirmişlerdir bir nevi. Adam hayır dese linç yer
Aaahaaagaa yapım ekibini feci gte getirmiş kesin onun tercihidir cast seçimi deNe demiş biliyor musun Got için.
Oradaki çeşitliliğin fazla olmaması benim yüzümden değil yapımcılar öyle yaptı demiş
Utanmaz adam yaAaahaaagaa yapım ekibini feci gte getirmiş kesin onun tercihidir cast seçimi de
Beyaz saçı değiştiremezler. Hikaye açısından önemli bir unsur olacak.Pes 04 - 05 falan oynarken bütün özelliklerini en yükseğe çektiğim fantezi bir oyuncu yapardım. Aynı bu dizideki valeryonlar gibi uzun beyaz örgülü saç siyah ten şeklinde ayarlardım afrikanın bağlarından kopmuş çılgın bir zenci misali. Izdırap gibi çökerdim rakiplere aklıma o günler geldi.