Ben Roche'a kefilim o daha çok yaşlı seviyor. Baya yaşlı.Lise talebesinden hoşlanan arkadaşları not alıyorum. Kiss X Sis de seven vardır garanti.
Ben Roche'a kefilim o daha çok yaşlı seviyor. Baya yaşlı.Lise talebesinden hoşlanan arkadaşları not alıyorum. Kiss X Sis de seven vardır garanti.
Makima fanı erkekler yaşlı sever...Ben Roche'a kefilim o daha çok yaşlı seviyor. Baya yaşlı.
Mangaka kadın değil de gidip bal çizseymiş aynı şeymiş.Sıcak günlerde Noel soğuk günlerde ise Ninny gider. Ağzının tadına göre sen seçersin artık.
Bleach'te de benzer örnekleri var.İzlemeyip yada okumayıp çok şey kaçırdın. :/Makima fanı erkekler yaşlı sever...
Mangaka kadın değil de gidip bal çizseymiş aynı şeymiş.
Kaçırdığımı düşünmüyorum. Ne zaman Bleach muhabbeti geçse erkek fatma garip siyah saçlı Hinata'yı, esmer kedi kadını, sürekli ağlayan ginger güzelini ve yeşil eşek kadını koyuyorlar.Bleach'te de benzer örnekleri var.İzlemeyip yada okumayıp çok şey kaçırdın. :/
Kadınlar benim hoşuma gitmez... Ben kadınların hoşuna giderim. Alfa olmak bunu gerektirir.
Kadınlara ilgi duymadığına neredeyse emindim zaten. Bu özgüveni ve cesareti alkışlıyorum. Sakal erkeğin makyajıdır da değil mi?Kadınlar benim hoşuma gitmez... Ben kadınların hoşuna giderim. Alfa olmak bunu gerektirir.
Mihawk sakalı gibiyse evet..Kadınlara ilgi duymadığına neredeyse emindim zaten. Bu özgüveni ve cesareti alkışlıyorum. Sakal erkeğin makyajıdır da değil mi?
Ama Sanji'yi sakalı öyle olmasa bile seven yüce gönüllü güzel insan.Mihawk sakalı gibiyse evet..
Anime diyarına bu Teresa gibi az gelmiştir.Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar :T