Zoro'nun kaslarına yaptığın büyük övgüden sonra bu 2 oldu... 3. ye ortalık karışır.Kadınlar benim hoşuma gitmez... Ben kadınların hoşuna giderim. Alfa olmak bunu gerektirir.![]()
Zoro'nun kaslarına yaptığın büyük övgüden sonra bu 2 oldu... 3. ye ortalık karışır.Kadınlar benim hoşuma gitmez... Ben kadınların hoşuna giderim. Alfa olmak bunu gerektirir.![]()
Belki ben çift sayı seviyorum.Değildir. Prison School bin basar.
Tamam. Şimdi yavaşça çarpım tablosunu yere bırakıyorsun.Belki ben çift sayı seviyorum.![]()
Zoro'nun kasları cinsiyetinden ötesindedir ve Dünya üzerinde yaşayan 7 milyar insanın tamamı gece yatmadan önce Zoro'nun kaslarını hayal eder.Zoro'nun kaslarına yaptığın büyük övgüden sonra bu 2 oldu... 3. ye ortalık karışır.
Oyalama şeysi idi zaten o. Ama var tabii bir kuraklık. Buyur Ninny...Sanatın en güzel formudur Kiss X Sis...
Makima duş suyu mu bıraktı? Kıtlık var.
Dünyadan ve insanlardan nefret etmek için bir sebep daha verdin bana.Zoro'nun kasları cinsiyetinden ötesindedir ve Dünya üzerinde yaşayan 7 milyar insanın tamamı gece yatmadan önce Zoro'nun kaslarını hayal eder.
Çok güzel bir banlanma şekli ya. SjsjsndkHaklıydı benim olay yaKarikatürün leveli yüksekti epey.
Uyyyyy nedir bu güzellik böyle sevgili @Riful 'un deyimiyle bacımızdır.Oyalama şeysi idi zaten o. Ama var tabii bir kuraklık. Buyur Ninny...
![]()