Zoro'nun kaslarına yaptığın büyük övgüden sonra bu 2 oldu... 3. ye ortalık karışır.Kadınlar benim hoşuma gitmez... Ben kadınların hoşuna giderim. Alfa olmak bunu gerektirir.
Zoro'nun kaslarına yaptığın büyük övgüden sonra bu 2 oldu... 3. ye ortalık karışır.Kadınlar benim hoşuma gitmez... Ben kadınların hoşuna giderim. Alfa olmak bunu gerektirir.
Belki ben çift sayı seviyorum.Değildir. Prison School bin basar.
Tamam. Şimdi yavaşça çarpım tablosunu yere bırakıyorsun.Belki ben çift sayı seviyorum.
Zoro'nun kasları cinsiyetinden ötesindedir ve Dünya üzerinde yaşayan 7 milyar insanın tamamı gece yatmadan önce Zoro'nun kaslarını hayal eder.Zoro'nun kaslarına yaptığın büyük övgüden sonra bu 2 oldu... 3. ye ortalık karışır.
Oyalama şeysi idi zaten o. Ama var tabii bir kuraklık. Buyur Ninny...Sanatın en güzel formudur Kiss X Sis...
Makima duş suyu mu bıraktı? Kıtlık var.
Dünyadan ve insanlardan nefret etmek için bir sebep daha verdin bana.Zoro'nun kasları cinsiyetinden ötesindedir ve Dünya üzerinde yaşayan 7 milyar insanın tamamı gece yatmadan önce Zoro'nun kaslarını hayal eder.
Çok güzel bir banlanma şekli ya. SjsjsndkHaklıydı benim olay ya Karikatürün leveli yüksekti epey.
Uyyyyy nedir bu güzellik böyle sevgili @Riful 'un deyimiyle bacımızdır.Oyalama şeysi idi zaten o. Ama var tabii bir kuraklık. Buyur Ninny...