Halen öyleyim ?Sen azılı bir sjw değil misin vintıjcım?
Bu hareketimle birlikte aslında kadınları objeleştiren ataerkil zihniyete başkaldırıyorum ve ben de erkekleri objeleştiriyorum
Halen öyleyim ?Sen azılı bir sjw değil misin vintıjcım?
Vivi'nin başı bağlı. O kötü adamlara ilgi duymaz!Hadi lan oradan. Boşuna dememişler "En büyük aşklar savaşla başlar!" diye.
Hükümetin elinden Vivi'yi kim alacak sanıyorsun? Artık Alabastadan foto atarız sana.
Umibouzu san elektrik direği fırlatabilir dikkat et hamile falan!!Deliller var kardeşim, kız kiliseden kaçıyor üzerinde gelinliğiyle. Ayrıca bir de hamile bırakmışlar. Bu nedir?
Adama yazık değil mi :/ Bir yerlerim tornavida olsa kafayı yerim
kyah!
Gin-san'ın yaptığı hatalara tek tek düşmek ister misin? :d
Sen öyle zannet! Reverie bitsin o zaman konuşalım!Vivi'nin başı bağlı. O kötü adamlara ilgi duymaz!
Öncesi neyse sonrası da öyle olacak. O yüzden şimdiki konuşmamız yeterlidir.Sen öyle zannet! Reverie bitsin o zaman konuşalım!
Kohza olmaz zaten belli. O yol yapsın, ev diksin ülkenin yol bakanı olur o!Öncesi neyse sonrası da öyle olacak. O yüzden şimdiki konuşmamız yeterlidir.
Bebelikten niyetleri belli onların. Kızın babası da onaylamış hatta. Kızdırmasın Kohza'yı bir tükürüklik canı var o hayalin.Kohza olmaz zaten belli. O yol yapsın, ev diksin ülkenin yol bakanı olur o!
Biz yeri geldiğinde asıl icraatları yapacağız sakin olun!
Seri sonu tablo budur. Aksini iddaa eden kötü niyetlidir.
Kadınlar arası evlilik daha yasallaşmadı Alabasta’da.Olmaz o yüzden kıymaz nikahı memur.Kohza olmaz zaten belli. O yol yapsın, ev diksin ülkenin yol bakanı olur o!
Biz yeri geldiğinde asıl icraatları yapacağız sakin olun!
Seri sonu tablo budur. Aksini iddaa eden kötü niyetlidir.
Bu espri sıktı.Kadınlar arası evlilik daha yasallaşmadı Alabasta’da.Olmaz o yüzden kıymaz nikahı memur.