Nineleri rahat bırak!Kedi, köpek tekmeleyen birisi...
Otose san'a düşerim daha iyi!!
Nineleri rahat bırak!Kedi, köpek tekmeleyen birisi...
Otose san'a düşerim daha iyi!!
Hoşunuza giden diyor hoşumuza gitmesi sadece görsel ya da cinsel açıdan ilgimizi çekmesi anlamına gelmez herhangi bir özelliği de ilgimizi çekmiş olabilir konu başında da belirtiliyor zaten buBurada kimler kimlere düşmüş Hammock mu sorun oldu şimdi?
Forumun genelinin erkeklerden oluşması yüzünden bu konu kadar rağbet görmez ama güzel alternatif olurdu aslında. :d
Farkındayım ama yine de ben bu konu kadar rağbet göreceğini düşünmüyorum. :dHoşunuza giden diyor hoşumuza gitmesi sadece görsel ya da cinsel açıdan ilgimizi çekmesi anlamına gelmez herhangi bir özelliği de ilgimizi çekmiş olabilir konu başında da belirtiliyor zaten bu
muhtemelen öyle olacak ?Farkındayım ama yine de ben bu konu kadar rağbet göreceğini düşünmüyorum. :d
Deliller var kardeşim, kız kiliseden kaçıyor üzerinde gelinliğiyle. Ayrıca bir de hamile bırakmışlar. Bu nedir?Dünyalı babasının ve gözlüklü babasının yanındayken kimse evlendiremez onu...
Ayrıca kel babası ve deli abisini unutmamak lazım.
aciversene sana zahmet
ne var ki hareketimde
Gin san bile düşüyor kardeşim ne var bunda!!Nineleri rahat bırak!
Gin-san'ın yaptığı hatalara tek tek düşmek ister misin? :dGin san bile düşüyor kardeşim ne var bunda!!
Sen azılı bir sjw değil misin vintıjcım?aciversene sana zahmet
ne var ki hareketimde
Hadi lan oradan. Boşuna dememişler "En büyük aşklar savaşla başlar!" diye.Vivi sadece benimdir. Croco fanlığını bırak Vivi senin olsun, kızın öz yurduna atom bombası atmaya çalışmış adamın da fanı olunmaz...