Sonundaa
Cıkmadı namussuz.oyunda pvp yok diye karakteri bayağa op yapmışlar.
Multi yokmuş yaw direkt kaldırdım zihnimden ben...
Vay ...... vay ..... vay ..... .... ..... ....Multi yokmuş yaw direkt kaldırdım zihnimden ben...
PoE dewam xd
Seele - Yanqing - Welt var bende hangisini yükselteyim.Gepard - Clara - Seele - Yanqing çıkardım 5* olarak, bir de Clara'nın 5* silahı çıktı. Abyss'in 14. ve 15. katları dışında oyundaki tüm contentleri bitirebilmemi sağladı karakterler. Çok absürt şeyler çıkarmaya da gerek yok, spesifik özellikleri sağladığınızda çoğu yeri geçebiliyorsunuz. Yine de oyun Genshin'e göre zor tabii.
Direkt Seele'yi yükselt. Önce yapabildiğin kadar ascend edip silahini maksimum levele çıkart. Sonra Traces'ta talent skill ultimate ve yan becerileri yukseltirsin, idare eder seni. İkinci bir dps için Yanqing iyi ama bence önce Welt'i kas. Welt game changer karakterlerden birisi, stun slow ve break'i cok iyi yapıyor. Welt çıkarmak istiyorum ben de.Seele - Yanqing - Welt var bende hangisini yükselteyim.
Seele için yardımcı karakter lazım galiba yükseltsem bir işe yaramaz galiba.
Welt tuhaf bir karakter bazen boss ile kapışırken 5-6 tur saldıramıyor boss.Direkt Seele'yi yükselt. Önce yapabildiğin kadar ascend edip silahini maksimum levele çıkart. Sonra Traces'ta talent skill ultimate ve yan becerileri yukseltirsin, idare eder seni. İkinci bir dps için Yanqing iyi ama bence önce Welt'i kas. Welt game changer karakterlerden birisi, stun slow ve break'i cok iyi yapıyor. Welt çıkarmak istiyorum ben de.