Genel platform o kadar zorlayıcı değil ya bir de ikide bir ayak basacağın yer var. Sadece havayı bozması beni biraz sinir etti. Sanki biraz basite , akla ilk gelene kaçmışlar gibi hissettim ama canları sağ olsun Adam oyunu yüz milyon saat oynamış herhalde ki o allahın cezası çiçeği bile oradan geçerek üzerine deepnest'i geçerek götürüyor yanına fener almaya bile tenezzül etmemiş To the moon oyna çok sakin ve hoş bir hikayesi var herhangi bir oynanış becerisi falan da istemiyorİsteyen yapar tadında bir yer sonuçta, zorunluluğu olmadığı için çok bir şey demiyorum. Belki Kingsoul'un diğer parçası için oraya çıkmak gerekmese daha iyi olurmuş ya da oraya çıkmak gerektiği için biraz daha kolay olsa gibi. Yine de yapılamayacak bir zorluğu yok ya. Bu tarz oyunlarla arası olmayan, platformu da pek sevmeyen biri olarak ben bile çok zorlanmadan yapabiliyorsam herkes yapar. Oyun zorluktan sonra hikâyesiyle ödüllendiriyor işte, güzel. Path of Pain de tamamen psikopat oyuncular için yapılmış ki onların da ne kadar deli olduğunu videoları izleyince bir kez daha görmüş oluyoruz zaten. Millet çıldırmış.
Aman diyeyim. Tekrar açtırtmayın bana başka bir souls oyunu. Şu an Tunic'i bile bitiresim gelmiyor, gittim Coffee Talk oynuyorum. Biraz dinlensin vücut.