Wow önemli değil de Hots iyiymiş:SSıkıntı değil, yanında WoW hesabım ve HoTs hesabımı da alıyorsun hem de bedavaya ! HoTs'da rank bile atladım
Wow önemli değil de Hots iyiymiş:SSıkıntı değil, yanında WoW hesabım ve HoTs hesabımı da alıyorsun hem de bedavaya ! HoTs'da rank bile atladım
Redditen bir post görmüştüm oyuna daha fazla harcayanlar daha fazla legend çıkarıyormuş ne kadar doğru bilmem tabiiOranlarla çok bariz oynanmış. 50 Pack açtım ve 2 legend çıktı biri hunterın useless kartı diğerdi de low cost useless kart. Direkt olarak insanlar daha fazla paket açılsın diye yapılmış bariz bir durum. Çıkan epic kartlar bile birbirinin kopyasıydı.
giriyor ama yolun çok uzun öğrenincede bırakırsın muhtemelenBeyler oyuna yeni başladım da bu packten çıkan Kartlar otomatik olarak desteye giriyor mu?
Sağol hocamgiriyor ama yolun çok uzun öğrenincede bırakırsın muhtemelen
şahsen 2-3 ay oynadım, bıraktım. Tam bir pay to win oyun eğer apra yatırmadan oynayacağım diyorsan belli bir yerde takılır kalırsın.Sağol hocam
yok ya ne pay to win'i Oyun şans oyunu Milli Piyango bile daha az ihtimal varşahsen 2-3 ay oynadım, bıraktım. Tam bir pay to win oyun eğer apra yatırmadan oynayacağım diyorsan belli bir yerde takılır kalırsın.