Millet bir tane pack açıp 2 Golden 1 Normal Legendary çıkarıyor.Geçen hafta alex çıkartıcam die hırs yaptım 40 paketten 5 tane aldım buda 1000 karta tekabul ediyor çıkan leg sayısı 6 oyunu bırakıyordum o anda ��
Millet bir tane pack açıp 2 Golden 1 Normal Legendary çıkarıyor.
Biz denesek Anca Rare çıkar
Ryuk - Bu sağa gelsin
Disencant etsem mi ?
olaya bak gaza geldim 6 pack açtım geçen açtığım 15 pack'ten daha fazlası geldi
Handlock larda Jaraxxus var mı ya?Oo bir sürü dust. Jaraxxus da çıkmış. Bir handlock yaparsın artık
Giantlar yok olsa yapardımOo bir sürü dust. Jaraxxus da çıkmış. Bir handlock yaparsın artık
Her ne kadar oynaması hiç zevkli olmasada baya güçlü zoo warlock.Bende nimetlerinden yararlanmıştım zamanında.Hala da yararlanıyorum gerçi..Fazla oynamıyorum artık.Keyifli gelmiyor bana.1 haftadır boşuna uğraşıyo muşum valla Shaman, Druid, Hunter la Rankedda bi yerlere gelelim diye. Naxxramas + Zoo + Warlock = Win 15 den 12 ye geldim Warlock oynaya oynaya.
Hiç mi yok Molten, Mountain falan. O kadar dust'ın var yapsana yeter herhalde tamamlamaya. Kafayı yedirtiyor handlock. Zoo falan yanında hak getire. 2 Giant koyup üzerine bir de Argus atınca tek elde insan baya üzülüyor.Giantlar yok olsa yapardım
şuan yaklaşık 1.600 dust disencant olmayı bekliyor.
şöyle 5-10 kartı nerfleselerde zengün olsak
Zaten bende sevmiyorum, Rankedda önüne geleni yeniyo diye oynuyorum. Hunter, Shaman ve Druid decklerim yeteri kadar iyi değil. Mesela bir Al'Akir The Windlord um olsa Shamandan başka bişey oynamam.Zoo'dan nefret ediyorum. Oynayanlara da uyuz oluyorum. Gerçi Leeroy + Power Overhelming + Facaless çok tatlı oluyor da işte oynamamak lazım :/ Miracle ve Control Warrior yeteri kadar zevkli ve güçlü. Ah bir de Bloodmage ile Baron Gedon olsa her şey ne kadar güzel olacak.