Mercury 29 Eyl 2022 #5,451 Yok, herkesi avatarıyla hayal ediyorum ben zaten. :d Forumdaki en beğendiğin avatarı sorayım madem bu vesileyle.
Yok, herkesi avatarıyla hayal ediyorum ben zaten. :d Forumdaki en beğendiğin avatarı sorayım madem bu vesileyle.
BlackMask 29 Eyl 2022 #5,454 Kenshiro diyeyim. Onun profil resmini beğeniyorum. BlackMask dedi ki: Forumda yaşantısını merak ettiğin bir üye var mı? Varsa kim/kimlerdir? Genişletmek için tıkla ...
Kenshiro diyeyim. Onun profil resmini beğeniyorum. BlackMask dedi ki: Forumda yaşantısını merak ettiğin bir üye var mı? Varsa kim/kimlerdir? Genişletmek için tıkla ...
Roo 29 Eyl 2022 #5,456 Şu an yok. Genel ise çaya/çorbaya düştük hepsiyle Beden cuma son iki derse denk gelince sevinenlerden miydin
Şu an yok. Genel ise çaya/çorbaya düştük hepsiyle Beden cuma son iki derse denk gelince sevinenlerden miydin
Mithyxila 29 Eyl 2022 #5,457 Evet, sevinenlerdendim. Beden dersinden bahsi açılmışken, beden derslerinde hangi spor dalıyla ilgilenirdin?
Evet, sevinenlerdendim. Beden dersinden bahsi açılmışken, beden derslerinde hangi spor dalıyla ilgilenirdin?
amaneden 29 Eyl 2022 #5,458 Futbol, basketbol, voleybol, karışık. Kim ne isterse. Ortaokulda futbol ağırlıklıydı, lisede önce futbol, sonra basketbol. Arada da kızlar isterse voleybol. Seni anlatan bir şarkı var mı? Varsa ne?
Futbol, basketbol, voleybol, karışık. Kim ne isterse. Ortaokulda futbol ağırlıklıydı, lisede önce futbol, sonra basketbol. Arada da kızlar isterse voleybol. Seni anlatan bir şarkı var mı? Varsa ne?