Mcgill 7 Ağu 2022 #4,851 Şener Şen. Her türlü oyuncu adam her tip role girer. Bu arada cinsellik olmadan ilişki olmaz. Fight Club mı Vendetta mı?
Şener Şen. Her türlü oyuncu adam her tip role girer. Bu arada cinsellik olmadan ilişki olmaz. Fight Club mı Vendetta mı?
Üye silindi 2842 7 Ağu 2022 #4,852 Hangisi daha kötü diye sorduğunu varsayarak Chuck denen hıyar sebebiyle Fight Club diyorum. Buradan birine çay/bira/kahve ısmarlamak isteseydin bu kim olurdu?
Hangisi daha kötü diye sorduğunu varsayarak Chuck denen hıyar sebebiyle Fight Club diyorum. Buradan birine çay/bira/kahve ısmarlamak isteseydin bu kim olurdu?
Mercury 7 Ağu 2022 #4,853 @Montana 'ya soğuk bir şeyler ısmarlamak isterdim. Malum son bazı bölümler ve film kendisini çok yordu. Yıllardır evli/beraber olduğun kişi bir kaza geçirip bel altından felç kaldı. Şimdi, cinsellik olmadan bir ilişki olur mu?
@Montana 'ya soğuk bir şeyler ısmarlamak isterdim. Malum son bazı bölümler ve film kendisini çok yordu. Yıllardır evli/beraber olduğun kişi bir kaza geçirip bel altından felç kaldı. Şimdi, cinsellik olmadan bir ilişki olur mu?
pilavüstükuru 7 Ağu 2022 #4,855 3 yumurta, yulaf, pqtates püresi(arada bir), salça ve peynir hepsini tek kasade karıştırıyorum. Forumda tanışmayı istediğin 3 kişi?
3 yumurta, yulaf, pqtates püresi(arada bir), salça ve peynir hepsini tek kasade karıştırıyorum. Forumda tanışmayı istediğin 3 kişi?
Kaldor Draigo 7 Ağu 2022 #4,856 @kekomancer @RedTeroR @Brönzel Lem Forumda sana en çok benzediğini düşündüğün üye?
Arthur Morgan 7 Ağu 2022 #4,858 Kuzenimle barışırdım. Son kez adrenalin sporlarını yapıp gecesinde de sevdiğim insanları toplayıp şimdiye kadar ki en büyük partimi yapardım. Forumda seninle en çok ortak zevklere sahip kişi?
Kuzenimle barışırdım. Son kez adrenalin sporlarını yapıp gecesinde de sevdiğim insanları toplayıp şimdiye kadar ki en büyük partimi yapardım. Forumda seninle en çok ortak zevklere sahip kişi?
Onur 7 Ağu 2022 #4,860 Emin olamadım. @Sir Crocodile galiba ki bu iyi bir şey mi emin değilim... @Sir Crocodile ı üç kelimeyle anlatsan bunlar ne olurdu?
Emin olamadım. @Sir Crocodile galiba ki bu iyi bir şey mi emin değilim... @Sir Crocodile ı üç kelimeyle anlatsan bunlar ne olurdu?