Mercury 16 Tem 2021 #4,116 Allah'ı inkar mümkün müdür yahud huzur-i fende mesalik-i küfr. Atatürk'ü etkileyen bir kitapmış, o sebeple okudum. Bir kişiyi forumdan atacak olsan kimi atarsın?
Allah'ı inkar mümkün müdür yahud huzur-i fende mesalik-i küfr. Atatürk'ü etkileyen bir kitapmış, o sebeple okudum. Bir kişiyi forumdan atacak olsan kimi atarsın?
amaneden 16 Tem 2021 #4,118 Haksız olduğunu bilen insanların gururlarına yediremeyip haklıymış gibi davranmaya devam ederek beni çilede çıkarması Dişlerini ne sıklıkla fırçalıyorsun?
Haksız olduğunu bilen insanların gururlarına yediremeyip haklıymış gibi davranmaya devam ederek beni çilede çıkarması Dişlerini ne sıklıkla fırçalıyorsun?
boaluffy 16 Tem 2021 #4,120 Arthur Morgan dedi ki: Günde 2 kez. Sabah ve gece. Ne sıklıkla duş alırsın? Genişletmek için tıkla ... Yazları neredeyse her gün. Diğer aylarda haftada 2-3 defa. One Piece karakteri olsan hangisi olmak isterdin?
Arthur Morgan dedi ki: Günde 2 kez. Sabah ve gece. Ne sıklıkla duş alırsın? Genişletmek için tıkla ... Yazları neredeyse her gün. Diğer aylarda haftada 2-3 defa. One Piece karakteri olsan hangisi olmak isterdin?