the witness 15 Tem 2021 #4,091 Hayir Sürekli Başlamak isteyip başlayamadığın şey (dizi, film, dil sayilmaz)
amaneden 15 Tem 2021 #4,093 Zihin okumak. Yemişim görünmezliği. Cinsel şakaların yapıldığı bir ortamda sırf laf yememek için durur muydun?
Zihin okumak. Yemişim görünmezliği. Cinsel şakaların yapıldığı bir ortamda sırf laf yememek için durur muydun?
Siyah Ateş 15 Tem 2021 #4,094 Ne tür şakaların yapıldığı önemli değil ancak laf yememek için bir ortama katlanmak bana göre değil. İstemiyorsam o ortamda bulunmam, kimin ne dediği önemli olmaz. Aynı soru.
Ne tür şakaların yapıldığı önemli değil ancak laf yememek için bir ortama katlanmak bana göre değil. İstemiyorsam o ortamda bulunmam, kimin ne dediği önemli olmaz. Aynı soru.
AkaAshi 15 Tem 2021 #4,095 Her türlü espriyi severim. Bana atılırsa ben de atarım ayrılmam. Sence insanlığa en çok katkıda bulunmuş teknolojik icat hangisi? (Ateş falan sayılmaz.)
Her türlü espriyi severim. Bana atılırsa ben de atarım ayrılmam. Sence insanlığa en çok katkıda bulunmuş teknolojik icat hangisi? (Ateş falan sayılmaz.)
kadir †. 15 Tem 2021 #4,096 Matbaanın keşfidir. Star Wars mu ? Lotr mi ? Harry Potter mı ? (Film olarak)