Mcgill 14 Tem 2021 #4,031 Şeftalinin tadı ve kokusu çok hoşuma gidiyor. İyi ki yapmışım dediğin bir şey?
amaneden 14 Tem 2021 #4,032 İyi ki @Brönzel Lem ile tanışmışım. Yağmuru çok sevmeme karşın ardında bıraktığı kokuyu insanların aksine hiç sevmem. Senin de çoğu insanın sevdiğini düşündüğüm fakat senin hiç sevmediğin bir şey var mı?
İyi ki @Brönzel Lem ile tanışmışım. Yağmuru çok sevmeme karşın ardında bıraktığı kokuyu insanların aksine hiç sevmem. Senin de çoğu insanın sevdiğini düşündüğüm fakat senin hiç sevmediğin bir şey var mı?
Brönzel Lem 14 Tem 2021 #4,036 Yukarıdaki iki cevapta azınlık olduğunuzu düşünmüyorum. :d Gezip tozmayı çok sevmem. :I Ben de tersini sorayım, çoğunluğun sevmediğini düşündüğün ama sevdiğin bir şey?
Yukarıdaki iki cevapta azınlık olduğunuzu düşünmüyorum. :d Gezip tozmayı çok sevmem. :I Ben de tersini sorayım, çoğunluğun sevmediğini düşündüğün ama sevdiğin bir şey?
amaneden 14 Tem 2021 #4,039 Dirseği sivri bir yere geçirince tüm vücudumuza bir uyuşma gelir ya. Ben onu seviyorum işte. En son nereden kaçtın? Son düzenleme: 14 Tem 2021
Dirseği sivri bir yere geçirince tüm vücudumuza bir uyuşma gelir ya. Ben onu seviyorum işte. En son nereden kaçtın?